Ριζική ανανέωση στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου-Ολες οι μεταγραφικές κινήσεις

Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου στη τελευταία σύσκεψη του τμήματος για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αποφάσισε να προχωρήσει στην αναδιοργάνωση του, επενδύοντας, σταδιακά
και βάσει σχεδίου, στη νέα γενιά.







Για το λόγο αυτό προχωρά στην αποδέσμευση των Παπαπασχάλη Δημήτρη, Βαφιά Βαγγέλη, Σαββίδη Χρήστου, Καϊβετζή Γιώργου, Βασιλόπουλου Αποστόλη, Κυπραίου Γιώργου, τους οποίους αφήνει ελεύθερους να αποφασίσουν για το μέλλον τους.
Ταυτόχρονα εκφράζει προς αυτούς τις ευχαριστίες του για τη, μέχρι τώρα, προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική και προσωπική τους πορεία.

Επίσης οι Φιλανθίδης Μάκης, Τζιαμπίρης Θωμάς, Σεφερίδης Βασίλης, Κοσμαρίκας Νίκος θα παραχωρηθούν, με βάση και τους σχεδιασμούς της ομάδας, ως δανεικοί σε ομάδα της προτίμησής τους.

Ακόμη ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας, για έναν ακόμη χρόνο, με τον αθλητή – κορυφαίο σουτέρ στην κατηγορία Διονύση Παπασωτηρίου.
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου πιστεύουν ότι θα συνεχισθεί και τη νέα χρονιά η, μέχρι τώρα, πετυχημένη συνεργασία με τον, εν λόγω, αθλητή.

Ακόμη απέκτησε δύο σημαντικούς νέους αθλητές, για τους οποίους πιστεύει ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας την περίοδο 2015 – 2016. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο Στέλιος Μπουντούκης (γεν. 1990) από την Αναγέννηση Φλόγας για την ενίσχυση στις θέσεις 2,3 και ο Κυριάκος Κατριβάνος (γεν. 1995, ύψος 2,00 μ.) από την Ασπίδα Ξάνθης για τις θέσεις 4,3.

Τέλος ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση των μεταγραφών απέκτησε τέσσερις νέους αθλητές με σκοπό να ενισχύσει με καινούριο αίμα την ομάδα των νέων, αλλά και την ανδρική ομάδα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και για την μελλοντική ενδυνάμωσή της. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι  Τρύφωνας Δώνης (γεν. 1997) από τις Ακαδημίες Πρωταθλητών, Γιάννης Φωτόπουλος (γεν. 1996) από τον Αίαντα Ευόσμου, Μάνος Παρασκευόπουλος (γεν. 1996) από τον Αίαντα Ευόσμου και Γιάννης Ζωγράφος (γεν. 1997) από την Αναγέννηση Φλόγας.

Οι προαναφερθέντες σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις των παλαιών (Γογοδώνης, Χουλιάρας, Βαρδαλής, Κουδουμάς, Βογιατζής, Χονδρογιώργης) αναμένεται να αποτελέσουν ένα ισχυρό σύνολο, ικανό να υλοποιήσει τους στόχους του Κεραυνού για τη νέα χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια