Η αποτίμηση της αγωνιστικής χρονιάς από τους Ιππότες Χαριλάου

Από τους Ιππότες Χαριλάου πήραμε και δημοσιεύουμε την αποτίμηση της αγωνιστικής χρονιάς για την ομάδα τους στην οποία αναφέρονται τα εξής:









«Άλλη μια αγωνιστική περίοδος τελείωσε...

Η ομάδα μας καταλαμβάνοντας την 4η θέση στον τρίτο όμιλο της Γ1 κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. έπαιξε δύο παιχνίδια κατάταξης και μετά από δύο νίκες κατέλαβε την 10η θέση της κατηγορίας . Έτσι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, η χρονιά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη...

Θα θέλαμε να ήταν όλοι εκεί, όλοι όσοι ξεκινήσαμε από τον Σεπτέμβρη του ‘14. Θα θέλαμε να μην υπήρχαν τραυματισμοί, αποχωρήσεις, εντάσεις, θα θέλαμε να τελείωναν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με παρόν όλο το αρχικό ρόστερ, αλλά αυτό ξέρουμε
πολύ καλά ότι απλά ΔΕΝ γίνεται.

Υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν, με πρώτους τους ίδιους τους παίκτες που με τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τους αγώνες κατάφεραν αυτό που ίσως φάνταζε δύσκολο στην αρχή της χρονιάς.

Ευχαριστούμε τον προπονητή μας, Δημήτρη Μπλέρη, που άντεξε τους τριγμούς και για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο συνέβαλε στην επιτυχία.

Επίσης όλους τους χορηγούς που ο καθένας βοήθησε με όποιον τρόπο μπορούσε και συγκεκριμένα τους παίκτες (ΠΑΛΙ!! καθότι η ομάδα είναι...αυτοχρηματοδοτούμενη..), την εταιρεία Δ.ΤΣΑΚΩΝΑΣ-Κ.ΜΟΝΟΣ Α.Ε (http://www.tsakonas-monos.gr), που προμήθευσε τον ρουχισμό, την εταιρεία Beetroot Design Group (http://www.beetroot.gr/work) που εκτός από την αγωνιστική της συμβολή είναι υπεύθυνη και για το νέο logo της ομάδας, τα Vodafone shop Kαλαμαριάς του Χρήστου Δοβλέτογλου-ΝΤΙΣΙΝΤ ΚΟΜ ΕΠΕ (Αργυρουπόλεως 51 και Εθνικής Αντίστασης 2).

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις βέβαια για αρκετούς από μας συνεχίζονται....Για δεύτερη χρονιά θα αγωνιστούμε στο Πρωτάθλημα των βετεράνων

(http://thessalonikimaxibasketball.blogspot.gr/…/22o-2014-20…) και για πρώτη φορά με δύο ρόστερ, 37+ και 47+. Καλή επιτυχία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια