Νίκη επανόδου στην Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών για την Αναγέννηση Φαλήρου-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα με το Αριστοτέλειο Κολέγιο και τα πανηγύρια-Ευχαριστήριο της διοίκησης

Στο κρίσιμο χθεσινό αγώνα, η Αναγέννηση Φαλήρου κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της από την αρχή και να νικήσει για δεύτερη φορά την ομάδα του Αριστοτελείου Κολεγίου με 69-56, αποκτώντας έτσι  το εισιτήριο της επανόδου στην Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών.



Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης, «η επίτευξη  της ανόδου στην επόμενη κατηγορία απέναντι σε έναν πολύ έμπειρο και  ικανό αντίπαλο με παίκτες με παραστάσεις και εμπειρία από πολύ υψηλότερες κατηγορίες, συνοδευόμενη από τα  εύσημα του  προπονητή των αντιπάλων στο τέλος του αγώνα όπως και άλλων παρισταμένων από των χώρο, είναι το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας  και της μεθοδευμένης δουλειάς  που κατέβαλλαν από το τέλος του καλοκαιριού, όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτως κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Θανάση Κανάβη, ο οποίος δέθηκε από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του με την ομάδα και προσέφερε τα μέγιστα εργαζόμενος με
ιδιαίτερο ζήλο, κάτι για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια  ένας-ένας προσωπικά και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Μεγάλη συμβολή επίσης  στο να μπορέσουμε να φτάσουμε έως εδώ, είχαν  το ήθος και η ποιότητα όλων που απαρτίζουν αυτήν την ομάδα, το πάρα πολύ καλό κλίμα που αναπτύχθηκε  μεταξύ όλων και οι πολύ ωραίες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί στην φετινή μας διαδρομή μέσα και έξω από το γήπεδο σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις για τις οποίες  αξίζει να συνεχίζουμε να υπάρχουμε στον χώρο και που ευελπιστούμε να ζήσουμε τις ίδιες η και ακόμη καλύτερες στο μέλλον.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  θερμά τις εταιρίες:
PEPPER GRILL  (Κωνσταντινουπόλεως 37 – 2310 8 1234 8 , www.peppergrill.gr )
 NIREAS - ECO  (Καραμανλή 53 – 2310 950560 – www.nireas-eco.gr)
STABOMANIA (2314 011126 κιν. 6932390615, www.stabomania.gr),
οι οποίες στήριξαν εμπράκτως την φετινή μας προσπάθεια  πιστεύοντας ότι τους ανταμείψαμε με αυτή μας την επιτυχία».

Δεκάλεπτα: 20-16, 34-26, 57-44, 69-56
Διαιτητές: Δαμίγος-Βασιλόπουλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΛΗΡΟΥ (Κανάβης): Αναγνώστου 7, Κυριαζίδης 2, Ντερβίση 17, Κυριαζόπουλος 13(3), Ντίνας 7, Γογγάκης 11, Μεργούπης  8, Μαργώνης 4, Κωνσταντινίδης, Μποτσούκης, Μάστορας, Κατιγκάς.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΕΓΙΟ (Μελετιάδης): Πούνιος Α. 22(5), Μπατής 9 (1), Λαμπρίδης  4, Κλεισιάρης 13 (2), Βλαχάκης 3, Μουσαλάμ 2, Λασκαρούδης, Τσακιλίδης 3 (1), Λαγός, Ένις.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια