Στη Γ΄ Εθνική ο Εύαθλος-Μακεδόνες Πολυκάστρου-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια και τα πανηγύρια για την άνοδο

Το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ ανδρών με έπαθλο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατέκτησε ο Εύαθλος-Μακεδόνες Πολυκάστρου μετά την δεύτερη νίκη απέναντι στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 52 – 63.






Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ «βασανιστικά» για τους παίχτες της γηπεδούχου ομάδας αφού γαντζωμένοι από το άγχος τους υπέκυπταν σε αρκετά λάθη τόσο στις πάσες όσο και στα άστοχα σουτ με αποτέλεσμα η ομάδα του Νομού Κιλκίς να εκμεταλλεύεται τα επιθετικά ριμπάουντ και τα «κλεψίματα» της μπάλας και να δημιουργεί μια διαφορά ασφαλείας την οποία συντήρησε έως το τελικό σφύριγμα των διαιτητών.

Στην τελευταία περίοδο ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας έκανε την ύστατη προσπάθεια του να «σώσει» την κατάσταση όμως και πάλι λίγο η εμπειρία των νικητών λίγο η εκρηκτικότητα και μαχητικότητα των νεαρότερων παιχτών του απέτρεψε το δικαίωμα στην ελπίδα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε προπονητές και παίκτες τυλιγμένους όλους μαζί σε ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία (για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου του Πολυκάστρου). Άνοδος η οποία μάλιστα επιτεύχθηκε με το αήττητο των 26 νικών.

Ο φίλαθλος κόσμος της Αλεξάνδρειας (και όχι μόνο) χειροκρότησε και τα δύο σωματεία για την εμφάνισή τους και την πορεία τους έως τον τελικό.

Δεκάλεπτα: 8-16, 19-30, 34-44, 52-63
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γκότσης): Ρουσόπουλος 4, Νταμτσιόπουλος Γ. 2, Ζησιός 5, Στογιαννόπουλος 13(1), Μπαλιάκας 6, Αβραμίδης 2, Παπαγερίδης 14(1), Περπερίδης, Μπαγιώκας, Νικολόπουλος 4, Σιτσάνης 2, Πρόιος, Κωτούλας.
ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Παπαδόπουλος-Ακριτίδης): Γκαντίδης 9, Σιώπκας 6 , Ημερίδης 19(3), Κούτουλας 8 , Πούλος 2, Πολυχρονίδης 2, Βαρβούτας 7(2), Βακιρλής 3, Ζεμπεκίδης 2,  Κυρήκος 3(1), Καραστογιάννης 2, Λέφας.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια