Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων οι «Πελαργοί»

Η ομάδα των «Πελαργών» θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας.





Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στα γήπεδα του ΔΑΚ Βέροιας, Νάουσας και Μελίκης από την Παρασκευή 22 έως και την Κυριακή 24.5.2015 προς τιμή του μεγάλου Νίκου Γκάλη που θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Με βάση την κλήρωση της προκριματικής φάσης, οι «Πελαργοί» θα συμμετέχουν στον Α’ όμιλο της Κατηγορίας 35+ μαζί με τις ομάδες ΣΒΚΘ (Θεσσαλονίκη) και ΕΚΑ (Αθήνα), ενώ στον Β’ όμιλο της ίδιας κατηγορίας θα αγωνιστούν οι ομάδες VERIA WARRIORS (Βέροια), ΕΒΑ (Αθήνα) και Σύρος. Για τη βαθμολογία των Ομάδων ισχύουν όσα ορίζει το Άρθρο 47 των κανονισμών της ΕΟΚ. Η Γραμματεία και οι Διαιτητές των αγώνων ορίζονται από την ΕΚΑΣΚΕΜ σε συνεργασία με τον τοπικό Σύνδεσμο Διαιτητών.

ΣΒΚΘ- ΠΕΛΑΡΓΟΙ Παρασκευή 22.5 - 18:00 ΔΑΚ Βέροιας (Μακροχώρι)
ΕΚΑ- ΠΕΛΑΡΓΟΙ Σάββατο 23.5 - 10:00 ΔΑΚ Νάουσας

Παρακαλούνται τα μέλη των «Πελαργών» που επιθυμούν να αγωνιστούν με τη ομάδα μας ή απλά να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους στο info@pelargoi.gr και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνο της ομάδας Θάνο Μηλούση (6983-330666).

Η μετακίνηση θα γίνει συντονισμένα από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και η διαμονή εξασφαλίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή σε ξενοδοχεία της περιοχής με πολύ χαμηλές τιμές και η επιλογή θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια