Ο Ο.Α.Σ.Θ. έπαιξε σαν Σ.Ε.Θ.


Στις δάφνες της κατάκτησης του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχουν ξεχαστεί οι εκτελωνιστές. Μετά την πρόκριση στην παράταση με την Εθνική Τράπεζα, ο Σ.Ε.Θ. πραγματοποίησε ακόμη μία κακή εμφάνιση και υπέστη την πιο βαριά ήττα στην τριετή ιστορία του (57-72).   











Ο Ο.Α.Σ.Θ. μπήκε δυναμικά στον πρώτο ημιτελικό, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αστοχία των παικτών του Σ.Ε.Θ. (7/21 ελεύθερες βολές) και στο τέταρτο δεκάλεπτο κατάφερε να πάρει και διαφορά ασφαλείας δεκαπέντε πόντων για τον δεύτερο ημιτελικό. 

Από την βόμβα μεγατόνων που έπληξε την Πυλαία, οι μόνοι εκτελωνιστές που διασώθηκαν ήταν οι Βλάχος και Παπαγιαννάκης ενώ ο Γρηγοριάδης ήταν φανερά μόνος κάτω από το καλάθι για τα ριμπάουντ.             

Ο επαναληπτικός ημιτελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαΐου στις 18:00 στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας και αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση των πρωταθλητών μετά την ήττα μέσα στην έδρα τους. Για να ελπίζουν οι εκτελωνιστές σε πρόκριση πρέπει οι φίλοι και συνάδελφοι τους να δώσουν δυναμικό παρών στην κερκίδα.

Τους πόντους του Σ.Ε.Θ. σημείωσαν οι: Βλάχος 13(2), Παπαγιαννάκης 11(1), Φραγκουλίδης 10(2), Γρηγοριάδης 8, Καπνιάς 5, Ψαρρόπουλος 4(1), Κ.Κρητικόπουλος 4,  Ιωακειμίδης 2.
Δεκάλεπτα: 16-23, 36-33, 49-52, 57-72.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια