Τουλούμης: «Μαζική στήριξη στον ΚΣ Γέφυρας»

Ο ΚΣ Γέφυρας παρά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΘ κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό και να πανηγυρίσει στο τέλος την άνοδο στην Γ' εθνική.







Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες και ο τεχνικός που ανέλαβε το σύλλογο μεσούσης της περιόδου, Γιώργος Τουλούμης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) γι αυτήν την ιστορική στιγμή της Γέφυρας. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την άνοδο στην Γ' εθνική και όσα έγιναν στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα

«Εγώ ανέλαβα την ομάδα σχεδόν 1,5 μήνα πριν το τέλος. Ο προηγούμενος προπονητής, Ανδρέας Οκλαλιώτης, είχε χτίσει το ρόστερ, είχε καθοδηγήσει την ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος και το σημαντικότερο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται σε αυτόν. Υπήρξαν κάποια προβλήματα του κόουτς με την διοίκηση που τον οδήγησαν στην παραίτηση κι έτσι ανέλαβα εγώ. Το διάστημα που είμαι εδώ είδα μία ομάδα πολύ καλή που είχε συνέχεια τη στήριξη του συμβουλίου. Οι άνθρωποι της ομάδας έλυναν όλα τα προβλήματα δείχνοντας έμπρακτα ότι ήθελαν να ανεβάσουν την ομάδα στη Γ εθνική. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και ο σύλλογος οργανώνεται για την πρόκληση που έχει μπροστά του κι αυτή δεν είναι άλλη από τη Γ' εθνική».

Για την πορεία της Γέφυρας μέσα στο πρωτάθλημα και πως την είδε ως αντίπαλος

«Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος βρισκόμουν στη Δόξα Ελπίδας που είχε επίσης μία αρκετά καλή πορεία. Η Γέφυρα έκανε κάποιες ήττες στο ξεκίνημα, όμως δεν πτοήθηκε, καθώς παίκτες και διοίκηση δεν έχασαν τον προσανατολισμό τους και έμειναν ψύχραιμοι. Στο ρόστερ υπήρχαν έμπειροι παίκτες που ήξερα να διαχειριστούν ψυχολογικά αυτό το άσχημο ξεκίνημα κι έτσι μέσα στην διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα βρήκε τον βηματισμό της έχοντας μία σταθερή πορεία. Αυτό που προκαλεί ευχάριστη εντύπωση είναι η μαζική στήριξη που έχει από τους φιλάθλους της, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο σε αυτό το επίπεδο. Αρκετός κόσμος έδινε το παρών τόσο στα εντός έδρας όσο και στα εκτός έδρας ματς».

Για την επόμενη σεζόν κι αν έχουν ξεκινήσει οι επαφές


«Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από την ομάδα και τι θέλει για την επόμενη χρονιά. Όπως είναι φυσικό η αλλαγή της κατηγορίας αυξάνει αρκετά τις υποχρεώσεις και κάποιοι παίκτες ίσως δεν μπορούν να αγωνιστούν σε τέτοιο επίπεδο εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χρειαστούν αρκετές αλλαγές και προσθήκες στο ρόστερ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια