«Το σύμπαν συνωμότησε»-Ο ΑΟΜ Πυλαίας στη Β’ ΕΚΑΣΘ

Με τον παραπάνω τίτλο η σελίδα της ομάδας στο facebook αρχίζει την περιγραφή της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε και συνεχίζει:








«Παρά τους πολλούς νέους παίκτες (η ομάδα μέχρι να δέσει έκανε κάποιες ήττες στην αρχή). Παρά τους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς (από ρήξη αχίλλειου τένοντα, κατάγματα, ρήξη μηνίσκου και βαριά διαστρέμματα που σταδιακά μας αποδεκάτισαν).

Παρά την αφαίρεση δύο βαθμών για μηδενισμούς του παιδικού, παρά το μειονέκτημα έδρας στα μπαράζ ανόδου την πρώτη χαμένη ευκαιρία σε αυτά και την δεύτερη χαμένη στην αποτυχημένη προσπάθεια να τερματίσουμε έβδομοι στους αγώνες κατάταξης για την Γ1 ΕΚΑΣΘ η ΑΟΜάρα θα βρίσκεται τελικά στην Β’ ΕΚΑΣΘ του χρόνου. Έτσι έστω και από σπόντα πετύχαμε και τον δεύτερο στόχο που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς. Γιατί ο πρώτος, η ομάδα να λειτουργήσει σε άριστο κλίμα και να δημιουργηθεί μια παρέα επετεύχθη από νωρίς.

Του χρόνου και πάλι στη Β’ ΕΚΑΣΘ λοιπόν, μετά από διάλειμμα ενός χρόνου και μπορεί αυτό να μην πανηγυρίστηκε σε κάποιο γήπεδο αλλά να διαδόθηκε σαν φήμη μέσα από το facebook της ομάδας, όμως αυτό δεν μειώνει καθόλου την σοβαρή προσπάθεια που έγινε καθ’ όλη τη χρονιά από τον κόουτς Γραμματόγλου και τους παίκτες του.

Μάλλον όμως το επιθυμούσαμε τόσο πολύ, που παρά τους παράγοντες που αναφέραμε πιο πάνω, αλλά και δικά μας λάθη αγωνιστικά και μη (όπως η αφαίρεση των βαθμών λόγω του παιδικού), μια «συνωμοσία» (η αύξηση των ομάδων στη Β’ Εθνική, τρεις κατηγορίες παραπάνω) έδωσε στην ομάδα αυτό που άξιζε, αλλά της γλίστρησε από τα χέρια.

Δεν πρέπει επίσης να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια τους βασικούς χορηγούς της ομάδας το Elysee café bar (https://www.facebook.com/elyseecafebar?fref=ts) και τις Ασφαλιστικές Υπηρεσίες NSI (https://www.facebook.com/pages/NSI/111795822266417?fref=ts) που ελάφρυναν το έργο μας εκτός των αγωνιστικών γραμμών σε δύσκολες εποχές για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Από δω και πέρα η ομάδα διεξάγει ανοιχτές προπονήσεις για να δοκιμάσει παίκτες για την επόμενη χρονιά. Όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος της ομάδας μπορεί είτε να γράψει inbox στη σελίδα της ομάδας: (https://www.facebook.com/pages/AOM-%CE%A0%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CF%82/290158304421353) , είτε να γίνει μέλος του γκρουπ : (https://www.facebook.com/groups/354776534577) και να γράψει στον τοίχο του».

Η ομάδα που χάρισε την άνοδο στον ΑΟΜ Πυλαίας:

Προπονητής

Κώστας Γραμματόγλου

PG

Άκης Χατζημπαλόγλου, Βαγγέλης Καρλής, Μάνθος Δαμουλάκης, Κώστας Πλαταρίδης, Γιάννης Μάμαλης, Στράτος Σαλαμπάσης

SG

Βαγγέλης Μαυρίδης, Αλέκος Πετρίδης, Γιάννης Κωνσταντινίδης

SF

Δημήτρης Φορίδης, Γιώργος Χαιρόπουλος, Παναγιώτης Γεωργίου

PF

Σταύρος Θεοδωρίδης, Χρήστος Τζέκος, Περικλής Πεϊμανίδης, Άκης Κουκούνας, Δημήτρης Χατζηπουργάνης, Γιάννης Πετρόβαλης

C


Στέφανος Βέρρας, Χρήστος Δίγκας, Χρήστος Καραουλάνης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια