Ο απολογισμός και η αποτίμηση της αγωνιστικής χρονιάς από τις Ελπίδες Ηλιούπολης

Με συνολικό απολογισμό 14 νίκες-10 ήττες εκπλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι Ελπίδες Ηλιούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, για τον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ2 κατηγορίας της ΕΚΑΣΘ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η ομάδα τερμάτισε τέταρτη στον σχετικό όμιλο, με 7 νίκες και 5 ήττες σε κάθε ένα από τους δύο γύρους, επιδεικνύοντας απόλυτη αγωνιστική σταθερότητα. Στα λοιπά στατιστικά, κατέκτησε την πέμπτη θέση τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα στον όμιλο, ενδεικτικό της προσήλωσης και στους δυο τομείς του στατιστικού πίνακα.

Η τέταρτη θέση, αφήνει ευχαριστημένους και ικανοποιημένους άπαντες στην ομάδα. Είναι η καλύτερη, από την επανασύσταση της ομάδας το 2011, συνεχίζοντας για τέταρτη συναπτή χρονιά την ανοδική πορεία, ικανοποιώντας στο έπακρο τις φιλοδοξίες και προσδοκίες όλου του καλαθοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα με τον ίδιο κορμό παικτών και κατάλληλες προσθήκες σε θέσεις κλειδιά, αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική χρονιά 2015-16, όπου θα επιστρέψει δριμύτερη και σαφώς ενισχυμένη.

Εκ μέρους της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας των Ελπίδων Ηλιούπολης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

1. Ολες τις ομάδες, αντιπάλους (στελέχη, παίκτες, προπονητές) για την άψογη συνεργασία, το σεβασμό και το ήθος που επέδειξαν, όπου και αν αγωνιστήκαμε και να τους ευχηθούμε πολλές επιτυχίες για το μέλλον!

2. Τον Δήμο Παύλου Μελά για την αγαστή συνεργασία και την υποστήριξη που παρείχε στην ομάδα, με τη διάθεση των δημοτικών γηπεδικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τόσο των επίσημων αγώνων όσο και για τις απαραίτητες προπονήσεις.

3. Την ΕΚΑΣΘ για την άψογη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

4. ‘Όλους τους παίχτες, ανεξαιρέτως, που με την προσφορά τους, μικρή και μεγάλη, εκπληρώθηκε ο κοινός στόχος για θετικά ανοδική πορεία της ομάδας, την αγωνιστική χρονιά 2014-2015.

5.  Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που τόσο στα εντός όσο και στα εκτός παιχνίδια, συμπαραστάθηκε με αξιοθαύμαστη παρουσία στο πλευρό του αγωνιστικού τμήματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια