Μαχητές Δόξας Πεύκων: «Γράψαμε Ιστορία»

Μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης των Μαχητών Δόξας Πεύκων με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου, πήραμε την εξής ανακοίνωση από το ΔΣ της ομάδας:







«Σήμερα στα Τρίκαλα γράφτηκε ένα κομμάτι της ιστορίας του σωματείου μας. Με τη φετινή μας απόδοση και το επιστέγασμα της προσπάθειας μας που ήρθε σήμερα με την άνοδο στην Α2 κατηγορία επιβραβεύτηκε το αγωνιστικό μοντέλο που επιλέξαμε να υπηρετούμε σαν σύλλογος.

Στην αρχή της χρονιάς ίσως κανείς να μην μας έδινε ελπίδες. Αλλά ένας προπονητής με πλάνο, 15 αμούστακα παιδιά και πολλές ώρες προπόνησης άνοιξαν το δρόμο για μια διαφορετική οπτική γωνία στο χώρο του μπάσκετ. Συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα της επιτυχίας Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και σε όλους τους παίκτες και μέλη του team για την φετινή τους προσπάθεια. Οι θυσίες που κάναμε όλοι έπιασαν τόπο.

Σας ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο ταξίδι. Η  ομάδα μας πιστή στη νεανική της φιλοσοφία και χωρίς καμία πίεση θα προσπαθήσει να δώσει το δικό της στίγμα σε μια κατηγορία σαφώς πιο δύσκολη και ανταγωνιστική».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια