Η αποτίμηση της χρονιάς από τον ΑΣΚ Λαγυνών

Την αποτίμηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου δημοσίευσαν στον ΑΣΚ Λαγυνών που αναφέρει τα εξής:







Η πρώτη σεζόν της προσπάθειας μας να δημιουργήσουμε μια καινούρια ανταγωνιστική ομάδα μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στα θετικά:

1) Η χρονιά τελείωσε με την εξασφάλιση της ανόδου στη Γ1 παρά το άγχος και τη δυσκολία με τα οποία επιτεύχθηκε ο στόχος για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΣΚ Λαγυνών.

2) Η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση του ομίλου με ρεκόρ 19-5.

3) Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδος ήταν 22,5 χρόνια, γεγονός αρκετά σπάνιο για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Το γεγονός ότι πετύχαμε με μια τόσο νεανική ομάδα μας κάνει διπλά περήφανους καθώς αυτός ήταν ο στόχος εξ αρχής.

4) Η ομάδα πήρε αρκετά ματς στην κόψη του ξυραφιού δείχνοντας καρδιά.

5) Υπήρξαν παίκτες που βελτιώθηκαν μέσα από το χρόνο συμμετοχής τους και τις εμφανίσεις τους με την ομάδα και αναδείχτηκαν σε προσωπικό επίπεδο.

6) Για πρώτη προσπάθεια υπήρξε αρκετά καλό επίπεδο οργάνωσης στην ομάδα.

Στα αρνητικά:

1) Η απειρία της ομάδος έκανε την εμφάνιση της στην πιο κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των μπαράζ ανόδου.

2) Αποδείχτηκε ότι πολλές φορές η όρεξη για αθλητισμό δεν κοιτάζει ηλικία, με αποτέλεσμα να χαθούν νεαροί παίκτες που θα έπρεπε να διψάνε για μπάσκετ στα μέσα της σεζόν.

3) Παίξαμε μια ολόκληρη σεζόν σε ένα γήπεδο στολίδι, αλλά δυστυχώς χωρίς ηλεκτρονικό πίνακα και 24αρι. Ευτυχώς έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα από τον δήμο και η επόμενη περίοδος θα μας βρει απαλλαγμένους από αυτό το πρόβλημα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους χορηγούς μας (RIch bar, Playground) που μας στήριξαν από την πρώτη μέρα, τα παιδιά στην κερκίδα που μας ακολούθησαν παντού και τον Βασίλη Τσιότρα που ενημέρωνε άμεσα για τα παιχνίδια της ομάδας μας την ιστοσελίδα του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια