Περίπατος για το Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης

Η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ηλιούπολης δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στον Αξιό Ανατολικού να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της μέσα στο γήπεδο και επικράτησε με το ευρύ 80-37 παρά τις εμφανείς απουσίες αρκετών παικτών, που «ανάγκασαν» και τον προπονητή της να δώσει παρόν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.


Όπως υποστηρίζουν οι νικητές, «με την επιβλητική νίκη και την τελική διαφορά 43 πόντων «τιμώρησε» τον αντίπαλο παίρνοντας ρεβάνς της άδικης ήττας στον αγώνα του πρώτου γύρου. Τότε το αποτέλεσμα κρίθηκε στο τέλος με αμφισβητούμενα και εκβιαστικά σφυρίγματα και στέρησε, σε μεγάλο βαθμό, την είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου.

Πολύ καλή εμφάνιση από όλους του παίκτες των νικητών, οι οποίοι εμφανίστηκαν συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα του Αξιού Ανατολικού που στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος διεκδικούσε με αξιώσεις ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις, εμφανίστηκε και αυτή με αρκετές ελλείψεις και με πολλούς νεαρούς παίκτες που προσπάθησαν για το καλύτερο.

Παρά την ένταση που πήγε να δημιουργηθεί προς το τέλος εξαιτίας ενός αντιαθλητικού μαρκαρίσματος σε μπάσιμο πάνω στον Αλμπανίδη, οι διαιτητές κατάφεραν να κρατήσουν με επιτυχία τον εκνευρισμό των δύο πάγκων. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους αντίπαλους παίκτες και παράγοντες να ανταλλάσουν  ευχές για τις μέρες που πλησιάζουν».

Δεκάλεπτα: 21-13, 36-20, 62-29, 80-37
Διαιτητές: Μάρος-Λόλι
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ(Σταυρόπουλος): Κολογοσίδης 11(2), Θρασυβουλίδης  17(3),  Πανταχός  12, Κανάκης  16, Αλμπανίδης  8, Στυλίδης  8, Ικιούζης  5, Καρατζίβας  2, Σταυρόπουλος 2.
ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ (Γρουμπουσιάνης): Σαμλίδης 2, Πηγαδάς 12(4), Κοντάκης, Γκόντης  2, Λιακόπουλος 8 (1), Σειτανίδης, Κυρτζαλιώτης  2, Βουδούρης  8, Σμούκλης  5, Καραδουλάμης, Παναγιώτου, Ταμούρκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια