Τι δήλωσαν Κτιστάκης και Παπασπυριδάκος μετά το τέλος του μικρού τελικού

Ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας, Γιάννης Κτιστάκης και της Τερψιθέας, Στέφανος Παπασπυριδάκος έκαναν τον απολογισμό της παρουσίας των ομάδων τους στο 16ο Final Four μετά το τέλος του μικρού τελικού:




Γιάννης Κτιστάκης: «Η αλήθεια είναι ότι φεύγουμε με μια πικρία, γιατί δεν το κρύβουμε ο Πρωτέας ήρθε με στόχο να περάσει στον τελικό. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο γιατί είχαμε απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα. Από το παιχνίδι του τελικού δεν έμεινα ευχαριστημένος, αλλά σήμερα ήταν ένας αγώνας που μας επέτρεψε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέες αθλήτριες να παίξουν, να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν και να πάρουν εμπειρίες. Το κέρδος για εμάς, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι αυτό ακριβώς, η παρουσία των νέων κοριτσιών και οι εμπειρίες που απέκτησαν. Εχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ομάδα ετοιμοπόλεμη ώστε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Στέφανος Παπασπυριδάκος: «Το παιχνίδι δεν χρίζει κριτικής. Μας έλειπαν δύο βασικές παίκτριες της ομάδας. Δόθηκε η ευκαιρία και στον Πρωτέας Βούλας και σε εμάς αργότερα να χρησιμοποιήσουμε νεαρά κορίτσια για να πάρουν την παρθενική τους συμμετοχή στο φάιναλ φορ. Εμείς και βάσει βαθμολογίας ήμασταν το αουτσάιντερ, όμως, η αλήθεια είναι πως στενοχωρηθήκαμε λίγο στον ημιτελικό γιατί η ομάδα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και παίζαμε μέσα στην έδρα μας. Εκεί κρίθηκε και όλο το θέμα, στην ψυχολογία. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και μπορούσαμε. Αλλά συνολικά είναι μια χρονιά που το πρόσημο είναι θετικό γιατί η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία, κάτι που ήταν ο βασικός μας στόχος, συμμετείχαμε για πρώτη φορά σε φάιναλ φορ Κυπέλλου οπότε κλείνουμε χαρούμενοι την χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια