Αγώνας ζωής την Κυριακή στην Τριανδρία για τον Γιώργο Βράγγα-Πρόταση αλληλεγγύης και συνεισφοράς προς όλα τα σωματεία και την ΕΚΑΣΘ

Από τον Παναγιώτη Μπαχάρογλου, προπονητή στις ακαδημίες του Αχιλλέα Τριανδρίας πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση την οποία φυσικά προσυπογράφουμε:







«Τέσσερις ομάδες στο γήπεδο της Τριανδρίας  την Κυριακή 8 Μαρτίου θα δώσουν έναν αγώνα ζωής. Από τις 10:30 ως τις 11:30 θα διεξαχθούν αγώνες μικρών ηλικιών για να σώσουν μια ζωή ενός αθλητή.

Τέσσερις ομάδες που μοναδικός στόχος τους είναι να δώσουν ώθηση και στα υπόλοιπα σωματεία της Θεσσαλονίκης να συνεχίσουν τον αγώνα ζωής και στα άλλα γήπεδα της πόλης. Θα υπάρχει μια προαιρετική είσοδος δύο ευρώ.

Μια πρόταση προς όλα τα σωματεία είναι στις 21 και 22 Μαρτίου οι αγώνες μίνι και παμπαίδων να πραγματοποιηθούν  με ένα προαιρετικό εισιτήριο της τάξης των δύο ευρώ και τα έσοδα από κάθε αγώνα να μπουν στον λογαριασμό τραπέζης.

Ζητάμε την βοήθεια της ΕΚΑΣΘ που ως ανώτατη καλαθοσφαιρική αρχή της πόλης με ανακοίνωση της μπορεί να παροτρύνει τα σωματεία σε αυτή την πρωτοβουλία. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην οικογένεια του αθλητή του Ερμή Λαγκαδά Γιώργου Βράγγα  που εδώ και έναν χρόνο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο Παναγιώτης Μπαχάρογλου, προπονητής στις ακαδημίες του Αχιλλέα Τριανδρίας,πρόσθεσε ακόμη ένα μέλος στην μεγάλη οικογένεια του Αχιλλέα Τριανδρίας ,τον Γιώργο Βράγγα.
Εύχομαι σαν γονέας να μην βρεθεί κανένας μας σε αυτή την θέση,αλλά να
γνωρίζει ότι αν θα χρειαστεί βοήθεια
θα την βρει από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν τον Παναγιώτη.
Παρακαλώ όλους τους γονείς και μη, όταν βρεθούν στα γήπεδα να προμηθευτούν παραπάνω από ένα εισητήριο,εφόσον έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Παρακαλώ την ΕΚΑΣΘ να εγκρίνει την
πρόταση του κου Μπαχάρογλου.

Ένας Πατέρας.
Θ.Τσολάκης.