Αχιλλέας Τριανδρίας: «Πίσω από τα επεισόδια…»

Ο Αχιλλέας Τριανδρίας ανάρτησε στην ομάδα του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το κάτωθι κείμενο για τα επεισόδια στον αγώνα κορασίδων με τον Φρυγανιώτη:








«Έρμαιο του κάθε ανεγκέφαλου γονέα και οπαδού δεν πρόκειται να γίνει κανένας σύλλογος και κανένα όνομα που τα εκπροσωπεί. Δεν γίνεται το 2015 οι γονείς να πλακώνονται μπροστά στα παιδιά τους. Μπορεί να είναι σκληρό αλλά δεν αξίζουν τον τίτλο του γονέα οι συγκεκριμένοι. Δεν μπορώ να σε αποκαλώ γονέα. Πως μπορείς εσύ να μεγαλώνεις παιδί.. Μπορώ να σου βρω χίλιες λέξεις να σε στολίσω.

Δεν αξίζει να κάθεσαι στις καρέκλες ενός γηπέδου. Δεν μπορεί να σου επιτρέπω την είσοδο στο γήπεδο...Πίσω από τις μπουνιές και τις κλωτσιές υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χτίζουν για τα παιδιά σου. Δεν θα αφήσουμε κανέναν ανεγκέφαλο να προσβάλει τους κόπους μας. Δεν μας αξίζει γιατί δεν αξίζετε. Ο Αχιλλέας Τριανδρίας δεν θα επιτρέψει ξανά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που ενεπλάκησαν στα επεισόδια του Σαββάτου να πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο μας.

Γονείς του σωματείου μας είτε συγκεκριμένοι γονείς της αντίπαλης ομάδας με τους αλήτες που κουβαλάνε που τους πληρώνουν τα εισιτήρια για να ξεκινούν επεισόδια σε γήπεδο, δεν έχουν θέση. Και αν έχουν θα είναι με την άμεση απειλή της αστυνομίας. Το αστείο είναι οτι γνωρίζει και η ΕΚΑΣΘ την «κυρία» που τους κουβαλάει και το παραδέχτηκαν και μέλη της αποστολής της αντίπαλης ομάδας.

Τους κουβαλάει και σε άλλους αγώνες ήταν τα λόγια ανθρώπου της ομάδας.. Μας κάνει ρεζίλι σαν σύλλογο συνέχισε.. Άραγε γιατί εξαφανίστηκαν τα αληταριά της φιλοξενούμενης ομάδας στην απειλή ότι έρχεται η αστυνομία;

Εδώ στον Αχιλλέα οι στόχοι είναι άλλοι. Είστε χιλιόμετρα μακριά με αυτά που εκπροσωπούμε. Δεν γίνετε εσείς να αποκαλείστε γονείς. Έχουμε κουραστεί να βλέπουμε τζάμπα νταήδες και αυτό θα τελειώσει εδώ.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων. Από αγκάθι βγαίνει ρόδο. Σίγουρα κάποια στοιχεία δεν πήραν από εσάς. Τα πήραν από εμάς. Ευτυχώς. Καλό θα είναι η ΕΚΑΣΘ να καλέσει τα δύο σωματεία για απολογία για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια