Νέα ήττα για τον Σ.Ε.Θ. στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Θ.

Ψυχωμένος και με μυαλό εμφανίστηκε ο Δαίδαλος στο Δ.Α.Κ. Θέρμης απέναντι στον Σ.Ε.Θ. που ξέχασε να παίξει άμυνα και επικράτησε με 70-68. 









Ο Δαίδαλος έλεγχε πλήρως τα ριμπάουντ κάτω από τις δύο μπασκέτες  καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα και δικαιώθηκε στο τέλος με ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Κανένας από τους ψηλούς  του Σ.Ε.Θ. δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Χαιριστανίδη που σημείωσε 29 πόντους ενώ όταν το προσπάθησε με άμυνα ζώνης οι γηπεδούχοι βρήκαν την λύση έξω από 6,75. Από το ναυάγιο του Σ.Ε.Θ. οι μόνοι που διασώθηκαν ήταν οι Βλάχος και Παπαγιαννάκης.

Φουριόζοι ξεκίνησαν τον αγώνα οι εκτελωνιστές προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν το έμπειρο σύνολο του Δαίδαλου με αποτέλεσμα να πάρουν μια ισχνή διαφορά που σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου δεν ξεπέρασε τους δέκα πόντους καθώς όλα τα ατού τους βρέθηκαν σε κακή ημέρα.

Παρόμοια η εικόνα και του δεύτερου ημιχρόνου με τους παίκτες του Δαίδαλου να διεκδικούν και να παίρνουν αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ ενώ οι εκτελωνιστές έδειχναν να αγχώνονται όσο πλησίαζε το τέλος και δεν μπορούσαν να «καθαρίσουν» τον αγώνα. Οι χαμένες ελεύθερες βολές τους και τα αμυντικά λάθη τους στοίχησαν στο φινάλε φέρνοντας τον Δαίδαλο στην θέση του οδηγού στο σκορ ένα λεπτό πριν τελειώσει ο αγώνας.

Βλάχος 24(3),  Παπαγιαννάκης 11(1), Ταρνανίδης 11, Γρηγοριάδης 9, Ιωακειμίδης 4,   Καπνιάς 4(1), Φραγκουλίδης 3(1) , Ψαρρόπουλος 2.
Δεκάλεπτα :15-18, 36-41, 53-55, 70-68

Ηττα και για την Eurobank


Αγωνιστική των εκπλήξεων μπορεί να χαρακτηριστεί η 14η για το πρωτάθλημα του εργατικού κέντρου καθώς εκτός από τον Σ.Ε.Θ. ηττήθηκε και η Eurobank από την Θέμιδα. Οι δικηγόροι, παλαιοί πρωταθλητές του Ε.Κ.Θ., έδειξαν στους επίδοξους διεκδικητές του φετινού τίτλου πως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει σε ένα μόνο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο.             

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια