Επιστροφή στις νίκες για τον Σ.Ε.Θ.-Γιόρτασαν τα γενέθλια του Καπνιά

Κακή παρένθεση αποδείχθηκε το παιχνίδι κυπέλλου με την Θέμιδα για τους εκτελωνιστές που επέστρεψαν στο πρωτάθλημα με νίκη με 83-57 απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Ο.Α.Σ.Θ.





Έχοντας προκριθεί πρώτος στο κύπελλο αλλά κυρίως έχοντας νικήσει την Eurobank την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου για το πρωτάθλημα, ο Ο.Α.Σ.Θ. εμφανίστηκε στο Δ.Α.Κ. Πυλαίας για να πιστοποιήσει την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.       

Απέναντι όμως στον Καπνιά που είχε τρελά κέφια, τον Φραγκουλίδη που μετά από μία μίνι περιπέτεια υγείας επέστρεψε υγιέστατος και φορτσάτος και τον Γρηγοριάδη σε πολύ καλή μέρα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον καταιγιστικό ρυθμό που κατά διαστήματα επέβαλε ο Σ.Ε.Θ. .     

Χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν οι πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια με τους Βλάχο, Ιωακειμίδη και Γρηγοριάδη να κερδίζουν τις περισσότερες ενώ ότι σουτ έφευγε από το χέρια του Καπνιά κατέληγε στο καλάθι. Το παιχνίδι έλαβε οριστικά τέλος όταν ο Φραγκουλίδης βρήκε την επαφή του με το καλάθι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το τελικό 83-57 έδωσε το σύνθημα για να ανάψει το κεράκι στην τούρτα που ετοίμασαν οι συμπαίκτες του Καπνιά για τα γενέθλια του.

Δεκάλεπτα : 21-11, 49-31, 65-42, 83-57
ΣΕΘ(Κοσμάς): Καπνιάς 20 (4), Γρηγοριάδης 15, Φραγκουλίδης 14 (2), Ταρνανίδης 12(1), Βλάχος 9(1), Ιωακειμίδης 9, Ελευθεριάδης 2, Κατσούρας 2, Ψαρρόπουλος, Κρητικόπουλος Κ., Τσιταμπάνης, Χωρινός.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια