Νίκη με καλή απόδοση για τον Σ.Ε.Θ.

Τα γνωστά στάνταρ απόδοσης του έπιασε ο Σ.Ε.Θ. απέναντι στον Σ.Ε.Ν. Παπαγεωργίου. Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, οι εκτελωνιστές έδειξε πως δεν θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη του αγώνα με τον Δαίδαλο και καθάρισαν από νωρίς τον αγώνα. 





Οι ελπίδες των εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου να αποδράσουν από το Δ.Α.Κ. Πυλαίας με κάτι καλό, εξανεμίστηκαν με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Από εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα των εκτελωνιστών αποφάσισε να συγκεντρωθεί και στα αμυντικά της καθήκοντα και ουσιαστικά έδωσε τέλος στο παιχνίδι καθώς μέσα στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά ξεπέρασε και τους τριάντα πόντους.         

Όσο πλησίαζε το τελικό χτύπημα της κόρνας από την γραμματεία, τόσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πόντους έγραφαν στο ενεργητικό τους οι αλλαγές του Σ.Ε.Θ. που συμμετείχαν όλοι με πολύ καλή παρουσία στον αγώνα.

Για ακόμη έναν αγώνα ο Ταρνανίδης κράτησε τα ινία στο σκοράρισμα με 26 πόντους αυτήν τη φορά και ακολούθησαν οι Γρηγοριάδης με 10, Βλάχος και Κ. Κρητικόπουλος από 9 και από ένα τρίποντο έκαστος, Παπαγιαννάκης 8, Ιωακειμίδης 4, Καπνιάς 4, Ελευθεριάδης 4, Τσιταμπάνης 3, Χωρινός 2, Κατσούρας 2, Δ. Κρητικόπουλος.

Δεκάλεπτα : 20-14, 42-25, 58-34, 81-56

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια