H κλήρωση του Πανελληνίου Σχολικού με φωτορεπορτάζ από την Λάρνακα-Εφθασαν και προπονήθηκαν στην Κύπρο οι αποστολές των Λυκείων της Θεσσαλονίκης

Αρχίζει σε λίγη ώρα στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι αποστολές όλων των ομάδων, η κλήρωση των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου που αρχίζουν αύριο στην Λάρνακα.



Οι αποστολές των αγοριών του Μαντουλίδη και των κοριτσιών του Κολεγίου, έφθασαν μετά από ήρεμη πτήση στην Κύπρο και προπονήθηκαν κανονικά στα γήπεδα που θα διεξαχθούν αύριο τα παιχνίδια.

Το μπλογκ ακολούθησε τις δύο ομάδες στην Λάρνακα και θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την κλήρωση. 

Ολα είναι έτοιμα για την έναρξη της τεχνικής σύσκεψης που θα προηγηθεί της κλήρωσης

Η υπεύθυνη του υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, Κάλλι Χατζηιωσήφ καλωσόρισε τις αποστολές και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία. Στην συνέχεια καλωσόρισε και τους επισήμους από την Κύπρο και την Ελλάδα. Τέλος παρουσίασε τις επιτροπές των αγώνων και τους διαιτητές.

Το αυριανό πρόγραμμα αρχίζει στις 9.00π.μ. με την Τελετή Έναρξης η οποία θα διεξαχθεί στο Κίτιον. Την επίσημη έναρξη των αγώνων θα κηρύξει ο Έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστας Καδής.   Οι ημιτελικοί αγοριών θα διεξαχθούν στο Κίτιον στις 11.00 και 13.00. Οι ημιτελικοί κοριτσιών θα διεξαχθούν στο Λύκειο Αραδίππου στις 11.30 και 13.30.

Ο πρώτος ημιτελικός των αγοριών που θα αρχίσει στις 11:00 είναι μεταξύ του Ενιαίου Λυκείου Κύκκου Β΄ και των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, ενώ στις 13:00 θα παίξουν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη με το 4ο Λύκειο Αιγάλεω. 

Στα κορίτσια στις 11:30 θα παίξουν το Ενιαίο Λύκειο Κύκκου Β' με το 2ο Ανω Λιοσίων ενώ στις 13:30 θα παίξουν το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου με το Κολέγιο Θεσσαλονίκης




Προκρίθηκαν τα δύο Λύκεια της Κύπρου

Με τον καλύτερο τρόπο για τις κυπριακές ομάδες άνοιξε η αυλαία των Πανελληνίων Αγώνων Καλαθοσφαίρισης Λυκείων αφού τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια του Ενιαίου Λυκείου Κύκκος Β΄ (Αθλητικό Σχολείο Λευκωσίας) προκρίθηκαν στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης.

 Τα κορίτσια του Τάκη Μιραλλάη δημιούργησαν από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας και χωρίς να χάσουν την πρωτοπορία σε κανένα σημείο του αγώνα έφθασαν με άνεση στη νίκη επί του 3ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων με 48-30. Τα δεκάλεπτα 17-7, 26-16, 40-28 και 48-30.

Η ομάδα αγοριών του Κύκκου Β΄ υπό τις οδηγίες του Νίκου Λαμπρία πέτυχε μια άνετη νίκη με 62-43 με αντίπαλο το 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων. Η ανωτερότητα επί του αντιπάλου ήταν εμφανής από την αρχή και παρά το ότι η διαφορά των δεκαεπτά πόντων, 35-18 στο δεύτερο δεκάλεπτο, φάνηκε να μειώνεται στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα το οποίο έληξε 45-36, τελικά η κυπριακή ομάδα σοβαρεύτηκε και έδειξε την πραγματική της κλάση. Τα δεκάλεπτα: 22-11, 35-18, 45-36, 62-43.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια