Ο Σ.Π.Α.Κ.Ε. βραβεύει το μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ

Μια ύψιστης σημασίας βράβευση θα κάνει ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) στη ΧΑΝΘ, για να τιμήσει τη λειτουργία του πρώτου μουσείου μπάσκετ της χώρας μας που στεγάζεται στο αθλητικό κέντρο «Μ. Τσικίνας».




Η τιμητική βράβευση θα γίνει τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου των Παλαιμάχων και στην εκδήλωση θα παραβρεθεί, για να παραλάβει την τιμητική βράβευση ο Γιωργής Μπουσβάρος και η υπεύθυνη ξεναγήσεων, Μ. Τσάτσαρη. Η επιστολή αναφέρει:

«Σε συνέχεια των επαφών μας και σε αναγνώριση του πραγματικά πρωτοποριακού έργου της ίδρυσης του πρώτου Μουσείου Καλαθόσφαιρας στην Ελλάδα, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την κοπή της πίττας του Συλλόγου μας, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στο Ξεvoδoxεio, ΑTHENS GΑTΕ, στη Λεωφ. Συγγρού 10 Αθήνα, προκειμένου να σας τιμήσουμε για το έργο που επιτελείτε. Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε»


Το μουσείο αισθάνεται μεγάλη ευγνωμοσύνη και ιδιαίτερη χαρά για αυτή τη διάκριση που έρχεται στον ένα μόλις χρόνο λειτουργίας του και αφορά στο έργο που επιτελεί στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια