Βραβεύτηκαν Πολίτης, Παπαγεωργίου, Καρατζολίδης και Λιάπης στην κοπή πίτας του Αίαντα Ευόσμου-Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των τμημάτων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης του Αίαντα Ευόσμου . Πάνω από 500 παιδιά και πλήθος γονέων και φίλων του συλλόγου παρευρέθησαν χθες στο ΔΑΚ Ευόσμου.






Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του Προέδρου του Δ.Σ. Τέντσου Βασίλη, ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Σούλας Πέτρος, ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Τσακαλίδης Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. κ. Σαββίδης Λάζαρος, οι οποίοι και μοίρασαν πλούσια δώρα στους αθλητές και τις αθλήτριες των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης του συλλόγου.

Επίσημοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση οι οποίοι και βραβεύτηκαν για την πολύχρονη και πολυσήμαντη προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα όχι μόνο της πόλης μας αλλά και της χώρας μας, ήταν τρεις εμβληματικές προσωπικότητες.

Ο Γιάννης Πολίτης, παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Χάρης Παπαγεωργίου , παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη και ο Τάκης Καρατζολίδης, παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή. Τα λόγια και των τριών προς τους γονείς και τους αθλητές και τις αθλήτριες των ακαδημιών άγγιξαν τις καρδιές και το μυαλό όλων και δίδαξαν ήθος και αθλητική παιδεία.

Επίσης βραβεύτηκαν οι χορηγοί του συλλόγου. Ιδιαίτερη μνεία και πολλές ευχαριστίες θα πρέπει να αποδοθούν στην εταιρεία καλλυντικών ΚΥΑΝΑ και στον κ. Βασιλειάδη Ιωάννη και Κοσμά Γεώργιο και στην εταιρεία ΝΕSPO και στους κ.κ. Νένο Δημήτρη και Φουρλακίδη Γεώργιο για την χορήγηση καλλυντικών και εκπτωτικών κουπονιών.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια