Το φλουρί της ΗΟΟΡ στην Ακαδημία 1-Φωτορεπορτάζ από την κοπή πίτας

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της μέσα σε μία όμορφη εκδήλωση και εκπλήξεις στο ξενοδοχείο Φιλίππειο.







Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη των τμημάτων της ΗΟΟΡ με το φλουρί από την κοπή που έγινε από τον επικεφαλή της Γιώργο Μασλαρινό έτυχε η Ακαδημία 1 με το δώρο για όλους όσους την απαρτίζουνε να ήταν ένα σκουφάκι της Σχολής.

Με την παρουσία τους την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τίμησαν πολιτικοί φορείς της πόλης και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Σαμανίδης, το μέλος της γραμματείας του τμήματος Αθλητισμού Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Ακριτίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης Συκεών Χρήστος Ζησάκος.

Ο επικεφαλής της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ Γιώργος Μασλαρινός με αφορμή την πέμπτη κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε ως Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ για πέμπτη χρονιά και έχουμε πετύχει κάθε χρόνο να είμαστε ολοένα και περισσότεροι.

Κάτι που φανερώνει ότι έχει εκτιμηθεί η δουλειά που έχει γίνει από την πρώτη ημέρα με αποτέλεσμα να έχουμε και την συνεργασία με την FIBA στο 3Χ3 αλλά και να οδηγηθούμε να φτιάξουμε γυναικείο τμήμα. Για αυτό και θα ήθελα να ευχηθώ μέσα και από την φετινή χρονιά να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί και του χρόνου να έχουμε επιπλέον ταλέντα στην οικογένειά μας».

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ εκ μέρους του επικεφαλή της Γιώργου Μασλαρινού ευχαρίστησε την εταιρεία ΑΚΗΣ που πρόσφερε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα πιτάκια που αντιστοιχούσαν σε όλα τα μέλη της.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια