Μαρκόπουλος, Σταυρόπουλος, Οντουμ και Κάρτερ στο shooting camp του ΠΑΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Ξεκίνησε σήμερα για έκτη συνεχόμενη χρονιά το shooting camp που διοργανώνεται από το ΠΑΟΚ junior basketball program.








Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητών που έλαβαν μέρος τόσο από την ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και από ομάδες της Βόρειας Ελλάδας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το πρωί με ιδιαίτερη διάθεση από το προπονητικό τιμ και τους συμμετέχοντες. Ο τεχνικός διευθυντής του της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος προχώρησε στην διδασκαλία της δεξιότητας του σουτ περιγράφοντας και διδάσκοντας με κάθε λεπτομέρεια την κίνηση από την αρχή έως το τέλος της.

Ακολούθησε η ατομική φωτογράφιση του κάθε αθλητή την στιγμή της εκτέλεσης του σουτ η οποία στην συνέχεια θα αναλυθεί με ειδικό πρόγραμμα σε υπολογιστή και θα αποτυπωθεί σε έντυπο που θα παραλάβουν οι αθλητές την τελευταία μέρα του shooting camp.

Στην συνέχεια την παράσταση έκλεψαν βέβαια οι προσκεκλημένοι παίκτες της ανδρικής ομάδας Τζέικ Οντουμ και Mαρκ Κάρτερ καθώς είχαν εκτενή συνομιλία με τους μικρούς αθλητές και απάντησαν σε ερωτήσεις τους.

Σπουδαία επίσης αλλά και ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του προπονητή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος τόνισε την σημασία που έχει η επανάληψη κάθε δεξιότητας στο άθλημα καθώς οδηγεί στην ατομική βελτίωση και την τελειοποίηση της τεχνικής.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια