Δύσκολη επικράτηση για τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς

Μετά από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς κατάφερε να κερδίσει δύσκολα στο τέλος τον μαχητικό Βόσπορο με 60-56.










Αν και σε όλη την διάρκεια είχε μια διαφορά ασφαλείας δέκα πόντων στο τέλος μειώθηκε στους δύο αλλά με την εμπειρία του ο Πρόδρομος Σαμουκασιδης πέτυχε τρίποντο και γκολ φάουλ.  Επίσης στο τέλος ο ψύχραιμος Γιάννης Γεροχρήστος πέτυχε τέσσερις βολές και δεν άφησε περιθώριο για αμφισβήτηση του νικητή. 

Κατά τα άλλα ο Γιώργος Λαϊνάς πέτυχε τέσσερις πόντους σε κρίσιμα σημεία και έδωσε το στίγμα του παίχτη νικητή και πολύ καλός στην άμυνα.  Όσο αφορά τους πρώτους σκόρερ της ομάδας Μπάμπη Γιαλούρη και  Γιάννη Βασιλειάδη που πέτυχαν από 15 πόντους κυμάνθηκαν σε μέτρια απόδοση, όπως και ο σταρ της ομάδας Δημήτρης Ντεμπος.  Ακόμη ο Μιχάλης Γούναριδης και ο αρχηγός Γιώργος Τικτοπουλος δεν ήταν στην μέρα τους. 

Δεκάλεπτα: 17-11, 30-22, 44-33, 60-56
Διαιτητές: Εκίζογλου-Τζιοβάνακης
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Παπαμαρουδής): Λαϊνάς 4, Γουναρίδης, Γιαλούρη 15, Ντέμπος 6(1), Βασιλειάδης 15, Τικτόπουλος, Γεροχρήστος 8, Σαμουρκασίδης 12(1).
ΒΟΣΠΟΡΟΣ (Κορκότσος-Πολίτης): Κωνσταντινίδης 31, Οικονόμου 2, Καραγιάννης 2, Μπάρμπας 2, Τσικούρας, Γκαρτζονίκας, Καρανικόλας, Παπαδάμου 13, Καραγιάννης Ι.  2, Καραγκιόζης, Χατζούλης 4.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια