Διαφορά 30 πόντων για τους Δημοσιογράφους

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση οι Δημοσιογράφοι συνέτριψαν με σκορ 96-66 τον ΟΠΑΠ για την δωδέκατη αγωνιστική (πρώτη του δεύτερου γύρου). Οι «Ρεπόρτερς» υπερκάλυψαν και την διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου (75-62), καθώς άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς στους 30 πόντους.







Όπως γράφει το http://www.basketplus.gr/ οι Δημοσιογράφοι από την αρχή πήραν προβάδισμα στο σκορ και με πιεστική άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση που έβγαζε …φωτιές κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να προηγηθούν στο πρώτο δεκάλεπτο με 22-15.

Ο ρυθμός δεν έπεσε ούτε στη δεύτερη περίοδο παρά την προσπάθεια του ΟΠΑΠ να μειώσει την διαφορά με πρωταγωνιστή τον Καλλιώρα. Με αιχμές κυρίως τους Αυγέρη και Παπασιώπη οι «Ρεπόρτερς» έκλεισαν το ημίχρονο με 37-28.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο για τους Δημοσιογράφους που βρήκαν βοήθειες επιθετικά από τους Καραγιώργη, Κούση και Μουρελή για να φτάσουν την διαφορά στους 20 πόντους 65-45 στο 30΄.

Η τέταρτη περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως η ομάδα του Λευτέρη Δρίζη έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πετύχει την μεγαλύτερη φετινή της νίκη και λίγο έλλειψε και να ρίξει και κατοστάρα.

Κορυφαίοι των νικητών ο Θωμάς Αυγέρης με 39 πόντους και ο Αλέξης Παπασιώπης με 18 πόντους. Τους ακολούθησαν σε απόδοση Κούσης και Καραγιώργης που τέλειωσαν τον αγώνων με 13 πόντους.

Από τον ΟΠΑΠ που είχαν απουσίες στους ψηλούς τους, ο Καλλιώρας πέτυχε 43 πόντους από τους συνολικά 66 της ομάδας του όμως δεν έφταναν για να τους κρατήσει ζωντανούς στην διεκδίκηση της νίκης.

Πλέον οι Δημοσιογράφοι έφτασαν τις έξι νίκες σε 12 αγώνες, ενώ ο ΟΠΑΠ γνώρισε την τέταρτη ήττα του.

Δεκάλεπτα: 15-22, 28-37, 45-65, 66-96
Διαιτητές: Σπανός-Φωτιάδου
ΟΠΑΠ (Μπασλής): Μπασλής, Παναγιωτόπουλος 4, Καραγεωργίου 5(1), Παπαϊωάννου 14(1), Καλιώρας 43(2).

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (Δρίζης): Παπασιώπης 18, Μιχαλίτσιος 2, Τσατσούλης 2, Μουρελής 9, Καραγιώργης 13, Αυγέρης 39(1), Κούσης 13(1). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια