Τραμουντάνη: «Θέλω να δω τον Ηρακλή στην Α1 γυναικών»

Για τέταρτη χρονιά η Λίνα Τραμουντάνη, ηγείται του γυναικείου τμήματος του Ηρακλή. Η υπεύθυνη των «κυανόλευκων» μίλησε στη Blue Arena για τη χρονιά που πέρασε και που είχε μία σημαντική επιτυχία, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΚΑΣΘ.










Η Λίνα Τραμουντάνη, κρατάει χαμηλούς τόνους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και θέτει πιο μεγάλους στόχους για τη συνέχεια.

Μετά την παραίτηση του Θανάση Κυρκούση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, παραμένει στον πάγκο ο Κυριάκος Μπαχταλιάς.

«Για το θέμα του προπονητή ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Έχουμε κάνει τρεις σερί νίκες με τον κόουτς (Κυριάκο Μπαχταλιά), δείχνουμε μία εικόνα ότι τα κορίτσια έχουν αλλάξει ψυχολογία. Θα δούμε από την αρχή της χρονιάς.

Ο Θανάσης Κυρκούσης όταν έφυγε από την ομάδα έβλεπε ότι ήταν τα πράγματα ήταν δύσκολα και δεν ήθελε να δυσκολέψει κι άλλο την ομάδα. Η ομάδα δούλεψε πολύ μαζί του, είχαμε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων στη Θεσσαλονίκη. Ένας αξιόλογος προπονητής. Ήταν και θέματα προσωπικά και αναγκάστηκε να σταματήσει και τον ευχαριστώ πολύ για όλη τη χρονιά».

Στόχος για τη νέα περίοδο;

«Σίγουρα ο στόχος για το γυναικείο είναι να σωθούμε και όσο μπορούμε να πάρουμε μία καλύτερη θέση στην Α2. Από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας το καλοκαίρι. Οι νεάνιδες που είναι ένα σημαντικό τμήμα, που έχουμε ρίξει εκεί όλο το βάρος, πάμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα, όπως πέρσι».

Το 2014 πως κλείνει για την ομάδα;

«Γενικά ήταν πολύ καλή χρονιά. Πάντα θέλουμε νίκες, πάντα θέλουμε κορίτσια να έχουν το ενδιαφέρον να παίξουν, κορίτσια που να θέλουν να δουλέψουν και να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή τους . Όπως έκανε η Χριστιάνα Γεροστεργίου που είναι χαρούμενη εκεί στο Μέιν ή η Κική Καλημέρη που πήγε στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ ωραίο να ακούς ότι κορίτσια που ήταν στην ομάδα πήγαν σε ομάδες που είναι σε υψηλότερες κατηγορίες. Να ακούς τον Ηρακλή παντού, ο προπονητής στην Αμερική λέει μπράβο στον Ηρακλή. Είναι σημαντικό. Αυτό θέλω, τα κορίτσια να θέλουν να δουλεύουν, να περνάνε καλά και να έχουν υψηλούς στόχους».

Τι κρατάτε από τη χρονιά που «φεύγει»;

«Το πρωτάθλημα και σίγουρα τα κορίτσια που πήγαν σε άλλες ομάδες και προχωράνε στη ζωή τους και έχουν καλό μέλλον».

Αυτή είναι και η τέταρτη χρονιά στην ομάδα, για εσάς. Πώς ήταν;

«Δύσκολη… ήθελα παραπάνω. Πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο που ο Ηρακλής πρέπει να κάνει το μπαμ. Είμαστε τρεις συνεχόμενες χρονιές στην Α2 και νομίζω ότι φτάνει. Του χρόνου θέλω το μπαμ, θέλω να προχωρήσω, να κάνουμε κάτι άλλο. Ο στόχος πάντα ήταν να πάμε στην Α1. Πρέπει να ψάξουμε άτομα να μας βοηθήσουν και να το κάνουμε αυτό».

Όσον αφορά την ομάδα των ανδρών υπήρξε μια επαφή με τον γιο του κ.Παπαθανασάκη. Με σας συνέβη κάτι τέτοιο;

«‘Όχι, θα ήθελα πολύ -είχα μιλήσει με άτομα που τον γνωρίζουν- μια συνάντηση να του πω το τι σκέφτομαι με την ομάδα και αν μπορεί να βοηθήσει, ευχαρίστως. Αυτή τη στιγμή έχω δυο άτομα που βοηθάνε σε ότι χρειάζεται, την οικογένεια Γεροστεργίου, και θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Falcon που είναι δίπλα μου. Για να προχωρήσει μια ομάδα στην Α1, σίγουρα θέλει άτομα που θα την στηρίξουν οικονομικά. Βάζω ένα ποσό αλλά δεν είναι αρκετό. Όσο είναι το μπάτζετ τώρα, στην Α1 θα είναι διπλάσιο. Στόχος όσο θα είμαι εδώ θα είναι αυτός. Να πάει η ομάδα στην Α1».

Και μια ευχή για τον καινούριο χρόνο:

«Υγεία σε όλο τον κόσμο χαρά, αγάπη και για τον Ηρακλή… μια μέρα στην Α1».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια