22 Απρ 2014

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αγώνων της Κυριακής και της Δευτέρας σε Β΄ και Γ΄ Εθνική Ανδρών

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αγώνων της Κυριακής και της Δευτέρας σε Β΄ και Γ΄ Εθνική Ανδρών που είναι οι εξής:

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των μπαράζ της Α2 Γυναικών

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι διαιτητές και οι κομισάριοι των μπαράζ της Α2 Γυναικών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Απριλίου και είναι οι εξής:

«Τζάμπολ» αύριο στην Πτολεμαΐδα και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων-Το πρόγραμμα των αγώνων-Οι φωτογραφίες και τα ρόστερ των ομάδων

Ανοίγει αύριο (23/04) στην Πτολεμαΐδα η αυλαία του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, το οποίο συνδιοργανώνουν η ΕΟΚ, ο Δήμος Εορδαίας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η ΕΚΑΣΔΥΜ. Το πρόγραμμα της τελικής φάσης της διοργάνωσης έχει ως εξής:

Τηλεοπτικό το ΑΕΚ Ηρακλής-Αλλαγή μέρας έναρξης στους αγώνες Μακαμπή-Αστέρας Λάρισας και ΑΣ Καστοριάς-Διόσκουροι Κοζάνης

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από την Δημόσια Τηλεόραση, ο αγώνας μεταξύ των Σωματείων ΑΕΚ – ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ της 26/04/2014 για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο 3ου κλειστού γυμναστηρίου Άνω Λιοσίων.

Ανοίγει αύριο η αυλαία στα Τρίκαλα για το 41ο Πανελλήνιο Εφήβων-Τα ρόστερ και οι φωτογραφίες των ομάδων-Το πρόγραμμα των αγώνων-Η προϊστορία-Οι χαιρετισμοί των επισήμων

Αύριο θα γίνει στα Τρίκαλα το «τζάμπολ» της τελικής φάσης 41ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων. Συνδιοργανωτές είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων και η Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: