Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τρίτο τουρνουά Χριστουγέννων της Νίκης Λευκάδας

Η Νίκη Λευκάδας πραγματοποίησε με επιτυχία το τρίτο τουρνουά Χριστουγέννων στο κλειστό γήπεδο στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2014.Όπως διαβάζουμε στο http://aromalefkadas.gr τη Κυριακή 28/12 η ομάδα παγκορασίδων της Νίκης αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της ΓΕ Αγρινίου. Τα κοριτσάκια και των δυο ομάδων έπαιξαν με ενθουσιασμό, δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους θεατές. Ήταν μια ωραία εμπειρία για τις μικρότερες σε ηλικία παίχτριες. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Νίκης.

Τη Δευτέρα 29/12 η ομάδα κορασίδων της Νίκης αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Πρέβεζας όπου αναδείχτηκε νικήτρια με σκορ 69-38. Οι κορασίδες της Νίκης έπαιξαν κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, δημιούργησαν ωραίες φάσεις στο αντίπαλο καλάθι και πέτυχαν θεαματικά καλάθια. Στο τέλος όλοι χειροκρότησαν και τις δυο ομάδες για την προσπάθεια τους.

Συγχαρητήρια στους προπονητές της Νίκης, Νίκο Δουβίτσα και Θεοδόση Βαφιά για το θέαμα που παρουσίασαν οι μικρότερες παίκτριες της ομάδας.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια