Επιτυχημένος αγώνας φιλίας μεταξύ της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομίας ΙΡΑ Θσσαλονίκης και των παλαιμάχων του Ιωνικού-Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ιωνίας, αγώνας φιλίας μεταξύ της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομίας ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και των παλαιμάχων του Ιωνικού.








Πριν την έναρξη βραβεύτηκε ο πρώην παράγοντας του Αετού Διαβατών και του Ιωνικού Ιωνίας Ευστράτιος Τοφέας από τον πρώην πρόεδρο του Ιωνικού Χρήστο Παναγιώτου και από τον πρώην παράγοντα του Ιωνικού Αθανάσιο Πολυμένη για την προσφορά του στο μπάσκετ της Ιωνίας.

Επίσης βραβεύτηκε ο πρώην πρόεδρος της Τ.Δ. ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο της ομάδας Ηλίας Βασιλάκης από τον Δήμαρχο Δέλτα Μίμη Φωτόπουλο και από τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Καλτσίδη, για την προσφορά του στην Διεθνή Ενωση Αστυνομικών.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 65-55 για την ΙΡΑ. Με την ομάδα των παλαιμάχων του Ιωνικού αγωνίστηκαν οι Λιόλιος, Χατζηαθανασίου, Σκουλαριώτης, Βαϊράμης, Μποζίνης, Μεσσηνιώτης, Φιλιππιδάκης, Χάιτας, Βασιλειάδης, Βαπόρης, Αβραμίδης και Παναγιωτίδης.

Με την ΙΡΑ αγωνίστηκαν οι Κανέλλης, Προδρομίδης, Ιωαννίδης, Κουρουτζίδης, Τσιάτσος, Κουργιαννίδης, Χριστοδούλης και Κουρέλας.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια