Μεγάλη επιτυχία στο 4ο Holiday Basketball Tournament του Παναθλητικού-Φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Holiday Basketball Tournament που διοργάνωσε ο Παναθλητικός και την συμμετοχή τουλάχιστον 300 μικρών αθλητών και αθλητριών.






Συμμετείχαν οι ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού, του Πιερικού-Αρχέλαου Κατερίνης, του ΓΑΣ Κουφαλίων, του Αστέρα Πλαγιαρίου, του Αίαντα Ευόσμου και του ΠΣ Ευκαρπίας με όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες από προπαδικό, προκορασίδες έως και ηλικίες μπαμπίνι (2007-2008).

Κατά την διάρκεια της ημέρας η οποία κύλησε σε εορταστικό κλίμα με την παρουσία όμορφων ξωτικών που ζωγράφισαν με τα παιδιά στο πνεύμα των ημερών, την παρουσία του Αγίου Βασίλη που μοίρασε δώρα και ζαχαρωτά στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλους και όλες τους συμμετάσχοντες διπλώματα και με την αναμνηστική φωτογραφία ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων έκπληξη περίμενε τον Σίμο Συρόπουλο με τούρτα-έκπληξη από τα παιδιά των ακαδημιών καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές-αθλήτριες του Παναθλητικού ευχαριστούν θερμά τις ομάδες του Πανεδεσσαϊκού, του Πιερικού-Αρχέλαου, του ΓΑΣ Κουφαλίων, του Αστέρα Πλαγιαρίου, του Αίαντα Ευόσμου και του ΠΣ Ευκαρπίας για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και τους εύχονται το 2015 να φέρει υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες.




























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια