Βραβεύτηκαν οι «χρυσοί» έφηβοι του 1995 του Ηρακλή- Αποστολίδης: «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε»- Πόλιος: «Είναι καλό να θυμόμαστε το παρελθόν»

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας των εφήβων του Ηρακλή με τη Hyundai Tbilisi για το αναπτυξιακό τουρνουά του ΣΔΚΘ, η εφηβική ομάδα του 1995 (γεννημένοι τα έτη 1977 και 1978) πήρε θέση στο παρκέ… για να βραβευτεί για την κατάκτηση του  τροπαίου  του πρωταθλητή Ελλάδας.




Όπως γράφει η www.bluearena.gr από την οποία συλλέξαμε και το φωτογραφικό υλικό, το παρών από την πρωταθλήτρια εφηβική ομάδα έδωσαν οι Πόλιος, Σαββίδης, Μανώλογλου, Χαΐτογλου, Γιανναρέλης, Δελιτζάκης, Τριανταφύλλου, Πολυσίδης και Καρδομάτης. Πριν τη βράβευση το λόγο πήραν ο πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής Θανάσης Αποστολίδης και τα μέλη, Αντώνης Σαμαράς και Χρήστος  Κάτσιος.

Αποστολίδης: «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε»

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μίλησε στη BlueArena για αυτή την κίνηση, να τιμηθεί η ομάδα και έδωσε τις ευχές του για τον καινούριο χρόνο.

«Η  πρωτοβουλία είναι να βραβεύσουμε την ομάδα που πήρε το πρώτο πανελλήνιο στο σύλλογο του Ηρακλή το 1995 και να τιμήσουμε έτσι τους παίκτες. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι ακολουθούμε τα ίδια βήματα  για να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο. Εύχομαι προπάντων υγεία για όλα τα τμήματα του Ηρακλή, καλή πορεία με τον καινούριο χρόνο και γενικά για όλους τους ανθρώπους, αγάπη και ευτυχία».

Πόλιος: «Είναι καλό να θυμόμαστε το παρελθόν»

Όπως δηλώνει ο αρχηγός της εφηβικής ομάδας του 1995, Χάρης Πόλιος, η βράβευση αποτελεί μια καλή κίνηση για μια σημαντική στιγμή για τον Ηρακλή, όπως ήταν το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της περιόδου 1994-1995:

«Είναι καλό γενικά να γίνονται τέτοιες βραβεύσεις και για να δουν τα παιδιά που είναι στην εφηβική ομάδα κάποια πράγματα που κάναμε εμείς και επίσης γιατί ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή γιατί ήταν το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα για την ομάδα. Είναι μια καλή κίνηση και είναι καλό να θυμόμαστε το παρελθόν και αυτούς που έχουν ιδρώσει για τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας».












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια