Καπουρνιώτης: «Αντάξιοι όλων όσων μας εμπιστεύονται»

Να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα στο κύπελλο στοχεύει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου την ερχόμενη Κυριακή όπου στις 12 το μεσημέρι υποδέχεται την Τερψιθέα.






Φυσικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων» μόνο εύκολη δεν είναι, αφού η αθηναϊκή ομάδα διαθέτει καλό σύνολο με έμπειρες παίκτριες. Όμως και οι Βολιώτισσες μετά την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ιπποκράτη Κω που συνοδεύτηκε μάλιστα και από εξαιρετική εμφάνιση, θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους, αποδεικνύοντας πως η παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά στο Goalpost.gr: «Η νίκη επί του Ιπποκράτη αποτέλεσε για μας τονωτική ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μπορεί να ξεκινήσαμε με ήττες στο πρωτάθλημα, αφού αντιμετωπίσαμε τους πιο ισχυρούς αντιπάλους της κατηγορίας, όμως να είστε σίγουροι πως αυτά τα κορίτσια διαθέτουν ταλέντο, θέληση και καρδιά για φτάσουν ψηλά τον Ολυμπιακό Βόλου.

Φέτος είμαστε πιο οργανωμένοι από κάθε άλλη χρονιά. Έχουμε κοντά μας τη Διοικούσα Επιτροπή που σε συνεργασία με τη Διοίκηση φροντίζει για κάθε τι και μας συμπαραστέκεται με μοναδικό τρόπο.


Θέλουμε κοντά μας και τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, αρωγό στη μεγάλη μας προσπάθεια. Την Κυριακή ο αγώνας με την Τερψιθέα στο ΕΑΚ, είναι κομβικής σημασίας για μας. Η συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Να είναι σίγουροι όλοι πως σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να φαινόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών όλων όσων μας πιστεύουν και μας εμπιστεύονται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια