Δίκαια νίκη για Κανάρη-Παράπονα για τη διαιτησία από τον ΑΣ Αστέρες

Η ομάδα που το ήθελε περισσότερο κέρδισε και αυτή ήταν ο Κανάρης που επικράτησε εκτός έδρας του ΑΣ Αστέρες με 55-57. Ο προπονητής της ομάδας των ηττημένων γράφει τα εξής για το παιχνίδι:









«Δυστυχώς άμυνα σαν ελβετικό τυρί ήμασταν πάλι. Η ομάδα αποτελείται από 12 παίκτες στον αγώνα, ούτε έναν, ούτε δυο ούτε πέντε και πρέπει να είναι έτοιμοι όλοι ανά πασά στιγμή. Εγώ σαν προπονητής θα αναλάβω την ευθύνη της ήττας. Δεν μπορούμε να νικάμε με 10π 4’ πριν την λήξη και να την χάσουμε. Το ματς το χάσαμε καθαρά λόγω άμυνας και χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. Συγχαρητήρια στον Κανάρη και πάλι για την δίκαια νίκη τους.

Δυστυχώς μελανό σημείο στο ματς ήταν οι διαιτητές οι όποιοι πρωταγωνίστησαν στο συγκεκριμένο αγώνα! Ο β’ διαιτητής δεν περνούσε ποτέ το μισό του γηπέδου και ένας εθνικός διαιτητής που δεν μπορούσε να ελέγξει αγώνα Γ2 ανδρών. Καταθέσαμε ένσταση γιατί 1’ πριν την λήξη του αγώνα και ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ 3 πόντους, κερδίζουμε φουλ σε τρίποντο σουτ και στην συνεχεία παίκτης της β’ ομάδας κλώτσα και πετάει καρεκλά μέσα στο γήπεδο και δεν τρώει τεχνική ποινή.

Στη λήξη του αγώνα μ’ απατάει ο Α’ διαιτητής στο ερώτημα αν είδε την καρεκλά που πετάχτηκε μέσα στο γήπεδο και απατάει ότι είδε που πετάχτηκε η καρεκλά και δεν έδωσε την τεχνική ποινή γιατί έπρεπε να δώσει και σε μας σε μια προηγούμενη φάση. Αρα παραδέχεται ότι είδε την καρέκλα ότι πετάχτηκε και παραδέχεται ότι διορθώνει λάθος με λάθος. Επίσης δεν θα δεχτώ και δεν έχει δικαίωμα κανένας διαιτητής να σπρώχνει και να μιλήσει άσχημα σε παίκτη μου, σε ένα παιδάκι 19 ετών που έρθει εν βρασμό να κάνει μια ερώτηση.

Ο διαιτητής δεν πρέπει να το παίζει άρχοντας του γηπέδου και ούτε να σπρώχνει παίκτες. Δυστυχώς το είδαμε και αυτό! Άμα θεωρούν την Γ2 ανδρών αγγαρεία και τα 10 ευρώ λίγα ας πουν στην ΚΕΔ ότι δεν θέλουν να τους ορίζουν Γ2 ανδρών. Υπάρχουν πολλοί νεαροί διαιτητές που έχουν όρεξη να σφυρίξουν».

Δεκάλεπτα: 16-14, 27-27, 40-40, 55-57
Διαιτητές: Σελεβός-Καμηλάρης
ΑΣ ΑΣΤΕΡΕΣ (Ταξιλταρίδης): Ζαχαράκης 4(1), Δαλακιουρίδης 8(1), Μάντης 2, Σερμπέζης Ι. 11(1), Σπανός 12, Χαρκούσης 2, Κυρμανίδης, Πούρναρης 3, Μετόκης 7(1), Γαβρίδης 6.

ΚΑΝΑΡΗΣ (Γκινδης): Γκινδης 15(1), Μισυρλογλου 6(1), Τσιλτσης 3, Λυτσης, Αλεξόπουλος 10(2) Κουτσονος 11, Παπανικολαου, Κωνσταντινίδης 12, Ζιωγας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια