Ακόμη μια νίκη για τον Σ.Ε.Θ.

Μπορεί ο αγώνας στην Πυλαία να άργησε να ξεκινήσει 40 λεπτά, ο Σ.Ε.Θ. όμως ήταν συνεπής στο ραντεβού του με την νίκη. Χωρίς να πιάσει τα μεγάλα στάνταρ απόδοσης που μας έχει συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια, δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Δαίδαλου καθώς επιβλήθηκε με 65-50.








Έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Ιωακειμίδη ο οποίος έπαιζε σαν να μην είχε αντίπαλο, τον Βλάχο να κάνει μία ακόμη μεστή εμφάνιση, τον «ράμπο» του Σ.Ε.Θ., Καπνιά, σε ειδική αποστολή σε άμυνα και επίθεση και τον Ψαρρόπουλο να δίνει και πάλι τις μάχες του κάτω από τα καλάθια  η ομάδα των εκτελωνιστών κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα.
  
Οι πρωταθλητές έχοντας στο μυαλό τους τον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα κόντρα στον Σ.Ε.Ν. Παπαγεωργίου, έκαναν συντήρηση δυνάμεων με αποτέλεσμα ενώ η διαφορά στο σκορ κυμαινόταν στα επίπεδα των 20 πόντων, όταν πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες του Σ.Ε.Θ. έφτασε στο +15 για το τελικό 65-50.

Δεκάλεπτα: 25-14, 42-19, 55-33, 65-50

Στους πόντους ο Ιωακειμίδης φόρτωσε το καλάθι των αντιπάλων του με 17, Βλάχος 16, Καπνιάς 11 (1), Ταρνανίδης 9(1), Ψαρρόπουλος 5(1), Φραγκουλίδης 5(1), Μπαντής 2, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Τσιταμπάνης, Κατσούρας, Χωρινός, Δ. Κρητικόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια