ΑΟ Μαλακοπής: «Εκδρομή στον Σταυρό»

Με αυτόν τον τίτλο και το γνώριμο χιουμοριστικό της στυλ, η ομάδα του ΑΟ Μαλακοπής περιγράφει τι συνέβη στον αγώνα με τον Αριστοτέλη στον Σταυρό, αναφέροντας:








«Το ταξίδι με τα αυτοκίνητα μέχρι το Σταυρό Χαλκιδικής (μέχρι και διόδια πλήρωσε η ομαδάρα για να παίξει), το ολόκληρο κοτόπουλο με την τραγανιστή πέτσα και το κεφαλοτύρι και οι σχεδόν 50 φίλοι του Αριστοτέλη που είναι οι περισσότεροι που έχουν δει ποτέ σε έναν αγώνα τη Μαλακοπή ήταν η πενταήμερη εκδρομή της ομάδας για φέτος.

Η νίκη με 60-47 στην έδρα του Αριστοτέλη Σταυρού, φυσικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα στο μακρινότερο ταξίδι που έχει κάνει η ομάδα στην ιστορία της μέχρι αυτή τη στιγμή (στόχος στο εγγύς μέλλον η Ευρωλίγκα και τα αεροπορικά ταξίδια).

Ο εξ’ αναβολής αγώνας της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ1 ΕΚΑΣΘ έφερε και την τέταρτη νίκη της ομάδας, που από το πρώτο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν έχασε το προβάδισμα μέχρι να ηχήσει η τελευταία κόρνα της γραμματείας και να σιγήσει και το θερμό κοινό του Αριστοτέλη.

Φυσικά ζόρια υπήρξαν και σε αυτό το ματς κυρίως για ενάμιση δεκάλεπτο αλλά ο ΑΟΜ όταν δυσκόλευαν τα πράγματα έβρισκε τρόπο να κρατήσει μια διαφορά σχετικής ασφάλειας 7-10 πόντους. Έγινε και το απαραίτητο rotation παικτών καθώς αγωνίστηκαν και οι δώδεκα και η νίκη ήρθε όχι χωρίς κόπο, αλλά άφησε ευχάριστη γεύση στο τέλος ιδίως μετά τα κοτόπουλα έπειτα από τον αγώνα.

Ακόμα και εκεί όμως η ομάδα έδειξε ότι φέτος έχει στόχους και κοιτάει και τις λεπτομέρειες και συγκρατήθηκε (με εξαίρεση ένα-δύο άτομα) τρώγοντας λιτά και απέριττα.

ΑΟΜ (Γραμματόγλου): Χατζημπαλόγλου 2, Μαυρίδης 5, Χαιρόπουλος 8(1), Φορίδης 17(2), Τζέκος, Πετρίδης, Καρλής 6, Βέρρας 7, Θεοδωρίδης 9(1), Πλαταρίδης, Πεϊμανίδης 4, Δίγκας 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια