Πλήθος εκδηλώσεων για την υποδομή του ΑΣ Πανόραμα-Φωτορεπορτάζ

Μίνι και προμίνι του ΑΣ Πανοράματος πραγματοποίησαν τη πρώτη τους αγωνιστική στο εσωτερικό τουρνουά που θα διεξαχθεί μέχρι τα Χριστούγεννα στα γήπεδα του Πανοράματος και της Μ.Ε.Ν.Τ. 







Ο Ιάσονας του Πανοράματος έπαιξε με τον Οδυσσέα της Μ.Ε.Ν.Τ. σε ένα τουρνουά με ονοματολογία βασισμένη στην Αρχαία Ελλάδα και ίσο χρόνο συμμετοχής για όλα τα παιδιά.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστά φιλικά για 2002-03 και 2004-05 με τις αντίστοιχες ομάδες της Μ.Ε.Ν.Τ. που τους ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία τους.

Σε τουρνουά διαγωνιστικών θα συμμετέχουν οι ακαδημίες του ΑΣ Πανοράματος, μία φορά κάθε μήνα. Τα πρώτα απροειδοποίητα διαγωνιστικά έγιναν αυτή την εβδομάδα που συμμετείχαν οι αθλητές από Ταυράκια (2007-09) και μπαμπίνι (2006-07) με συνολικά οκτώ νικητές σε εννέα απονομές.

Μπράβο στον Νικόλα, στον Γιώργο και στον Ορέστη αλλά και στον Κωνσταντίνο, τη Φωτεινή, τον Σταύρο, τον Βασίλη και τη Βιβή και σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια.

Την Κυριακή τα δύο παραπάνω τμήματα ύστερα από τις βασικές δεξιότητες στον στίβο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στις ομάδες Μέγας Αλέξανδρος και Π.Α.Σ.Κ..Α.

Το Σάββατο το προπαιδικό β (2001) φιλοξένησε την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. και πραγματοποίησαν το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι.

Για την ακαδημία παίδων και το προπαιδικό Α, ορίστηκε η έναρξη των τουρνουά τους στις 3/12.

Η παιδική ομάδα δεν τα κατάφερε στο Παλέ ντε σπορ με τον Άρη ενώ εφηβικό και αντρικό είχαν ρεπό.

Τέλος, τη Δευτέρα στις 24/11 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για όλες τις ακαδημίες, από παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» στο Δημαρχείο Πανοράματος. Γονείς και παιδιά και όλοι οι φίλοι, μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια