«Διπλό» στη Νεάπολη για τον Αδάμαστο-Φωνάζει για τη διαιτησία ο Ελλάνιος Δίας

Υστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα ο Αδάμαστος επικράτησε εκτός έδρας του Ελλάνιου Δία με 53-55. Ο υπεύθυνος του Ελλάνιου Δία Σάββας Ιστίκογλου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:








«Το ματς το χάσαμε εμείς και τα λάθη που κάναμε όλοι στην ομάδα και όχι η διαιτησία. Αλλά δεν ανέχομαι από κανέναν διαιτητή να παίζει και να προσβάλει την ομάδα μου. Σήμερα λοιπόν δύο διαιτητές απέβαλαν τον προπονητή της ομάδας μας για διαμαρτυρία και για ύβρη προς το πρόσωπο τους για δύο φάσεις που είχε 100% δίκιο ο προπονητής μας. 

Επίσης αποβάλουν και ένα παίκτη μας στο τέλος του αγώνα και ενώ το ματς έχει λήξει γιατί τους είπε ότι «σήμερα μας καταστρέψατε, αλλάξτε επάγγελμα αν δεν μπορείτε». Μας πήρανε ένα δελτίο χωρίς να δούμε καν τι έγραψε στο φύλλο αγώνα γιατί η συνέχεια ήταν στο δικό τους φύλλο. Δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε ένσταση και έκλεισαν παράνομα το φύλλο αγώνα. Ο ένας διαιτητής το έπαιζε λες και σφυρίζει Α1 αλλά ακόμα σφυρίζει Γ2 όλως τυχαίος. Η άλλη κυρία γνωστή στην ομάδα μας για τις διαιτησίες της έκανε πάλι τα δικά της.

Δεν είναι τυχαίο που δεν σφυρίζουν γυναίκες σε μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Εγώ λοιπόν οφείλω να προστατέψω την ομάδα μου και θα κάνω όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για αυτό. Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό έστω και αν χρειαστεί να το τραβήξω πολύ το σκοινί».
Δεκάλεπτα: 16-8, 27-23, 41-34, 53-55
Διαιτητές: ΠολυχρονιάδηςΧατζίδου
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΖΕΥΣ (Μανιάτης): Δεληγιάννης 3, Μαυρουδής 9, Σουγάρης 5(1), Σιούγκαρης 9, Σεραφεντίν, Βαρδαξής, Σιώτας 19, Μίχος 6, Σακονίδης, Αγκιούλης, Τσαρδούλιας 2, Αγγελίδης.
ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (Χριστοδουλιδης): Κουρογλου 3, Γκουλέρης 7(1), Γλαβινας, Λεος,  Βαλαβανίδης, Παρλιάρη, Καρακωνσταντινίδης 10(1), Μαυρίδης 5(1), Κώνστας 11, Αλμπανόπουλος 3, Αμούτζιας 13(1), Μανουηλίδης 3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια