Στα εκπαιδευτήρια «Ζηρίδη» στα Σπάτα το τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου το τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ φιλοξενήθηκε στα Σπάτα στα εκπαιδευτήρια «Ζηρίδη». Λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών η πρώτη μέρα του τουρνουά (το Σάββατο) ματαιώθηκε.







Σε πρώτη φάση είχαν δηλώσει συμμετοχή 300 παιδιά εκ των οποίων τελικά έλαβαν μέρος τα 150.  Νικητές τόσο στον διαγωνισμό Ελεύθερων Βολών Champion, όσο και των τριών πόντων ήταν η Αγγελίνα Συριστατίδη (Δημοτικό) και ο Χρήστος Μαυρωτάς (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κ.Δημήτρης Μάρκου, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, κ.Σωτήρης Γιαννάτος, λ αντιπρόεδρος του αθλητικού οργανισμού, κ.Νίκος Μιχαηλίδης, ο αντιδήμαρχος Σπάτων –Αρτέμιδος, κ.Παναγιώτης Λάμπρου, η τοπική σύμβουλος Σπάτων, κα.Ελένη Φράγκου, η τοπική σύμβουλος Σπάτων, κα.Πόπη Κατσούλη, ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου, κ.Χαράλαμπος Τσατσαρέλης, ο γενικός διευθυντής των εκπαιδευτηρίων «Νέα γενιά Ζηρίδη», κ.Κωνσταντίνος Θανόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων, Γιάννης Τούντας και ο τοπικός σύμβουλος Σπάτων, κ.Νίκος Παπουτσάκης.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

*Φωτογραφίες από το τουρνουά 3Χ3 στα Σπάτα μπορείτε να βρείτε:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια