Αγχωτική πρεμιέρα για τον Σ.Ε.Θ.

Νίκη με πολύ άγχος για τους εκτελωνιστές στην πρεμιέρα του εργατικού πρωταθλήματος καθώς επιβλήθηκαν με 74-70 της Θέμιδας.










Απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, ο Σ.Ε.Θ. παρουσιάστηκε χωρίς καθαρό μυαλό και κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη έδινε την ευκαιρία στον αντίπαλο του να τον ακολουθεί συνεχώς στο σκορ ή ακόμα και να τον προσπερνά.

Χαρακτηριστικά του άγχους των πρωταθλητών είναι πως η Θέμις βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 28-29 ενώ η διαφορά των δέκα πόντων που έχτισε ο Σ.Ε.Θ. στο τρίτο δεκάλεπτο, εξανεμίστηκε μέσα σε δευτερόλεπτα.

Έχοντας όμως σε πολύ καλή ημέρα τον Ταρνανίδη ο οποίος σκόραρε κατά βούληση (24 πόντους) , με τον Φραγκουλίδη να είναι ψύχραιμος στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την σημαντικότατη βοήθεια σε άμυνα και επίθεση του Κώστα  Κρητικόπουλου που ήρθε από την πάγκο, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των δικηγόρων και να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την νέα χρονιά.

Δεκάλεπτα: 17-16, 28-29, 52-51, 74-70

Στους σκόρερς τον Ταρνανίδη που σημείωσε 24 ακολούθησαν οι Ιωακειμίδης με 16, Βλάχος με 13, Κ. Κρητικόπουλος με 8, Φραγκουλίδης με 8 και Καπνιάς με 5.      

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια