Αρχίζει την Τρίτη το πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ

 Ξεκινάει και φέτος το πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ με τη συμμετοχή 11 ομάδων. Η προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου αναβλήθηκε, όπως και όλα τα Πρωταθλήματα της χώρας, με αποτέλεσμα η πρώτη αγωνιστική να έχει μόνο ένα παιχνίδι στο πρόγραμμα, αυτό της ερχόμενης Τρίτης.









Τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής θα διεξαχθούν εμβόλιμα σε μέρες και ώρες που όρισε η επιτροπή αγώνων.

Από τις περσινές ομάδες του ΑΣΕΘ, θα λείψουν φέτος ο Πρωταθλητής του 2013 Αριστοτέλης και η ομάδα της Δέλτα, που δεν δήλωσαν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση. Οι 11 συμμετέχοντες είναι:

 Η περσινή Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος ομάδα του εργοστασίου της Coca Cola 3E, η φιναλίστ του περσινού Πρωταθλήματος ομάδας γιατρών με το όνομα Ιπποκράτης, η έτερη ομάδα γιατρών Medical, η ομάδα του Cafe Bar Void στη Θέρμη και η ομάδα Σερραίων εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη με το όνομα Serres Basketball Club η οποία εν συντομία ονομάζεται SBC. Η περσινή ομάδα των Μηχανικών (Κυπελλούχος το 2013) συγχωνεύτηκε με αυτή των Βετεράνων και πλέον θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα με τη σύνθετη ονομασία Βετεράνοι Μηχανικοί.

 Επίσης, πέντε νέες και φιλόδοξες ομάδες θα δώσουν το παρόν στο νέο Πρωτάθλημα: Η Κατασκήνωση Ελαιώνες, το Cafe Times στον Εύοσμο, η ομάδα μπάσκετ του Αισχύλου, η εταιρία ειδών Κομμωτηρίου ΚΥΑΝΑ και η εταιρία ειδών υγιεινής, πλακιδίων, κουζίνας και επίπλου Porcelana.


Ο ΑΣΕΘ από τη μεριά του θέλει να ευχηθεί σε όλες τις ομάδες να έχουν μία καλή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και άλλα προβλήματα υγείας, και να γίνει ένα καλό Πρωτάθλημα στα πλαίσια του FAIR PLAY. Σκοπός του Πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ εξάλλου είναι η Άθληση των εργαζομένων και όχι ο Πρωταθλητισμός, ενώ οι στόχοι του είναι η ανάπτυξη ειλικρινούς και ευγενικής άμιλλας μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλουμένων και η ανύψωση της αθλητικής ιδέας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια