Ο Κώστας Μπογατσιώτης στη ΧΑΝΘ

Ένας άνθρωπος του μπάσκετ με μακρά διαδρομή (ως παίκτης αλλά κι ως προπονητής), στον χώρο του αθλήματος, ο οποίος έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του ως αθλητής στη ΧΑΝΘ, ο Κώστας Μπογατσιώτης, επισκέφθηκε το Μουσείο του Μπάσκετ στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου «Μίμης Τσίκινας».






Ο 65χρονος τεχνικός, ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου από τον Γιωργή Μπουσβάρο και δήλωσε συγκινημένος: «Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Γιωργή για την πρόσκληση. ΧΑΝΘ για μένα είναι τα νεανικά μου χρόνια, έχω ζήσει πολλά εδώ και κρατώ στην καρδιά μου τις ομορφότερες αναμνήσεις. Συγχαρητήρια στη ΧΑΝΘ για την πρωτοβουλία της να δημιουργήσει αυτό το Μουσείο».

Ο Μπογατσιώτης, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1948, ως παιδί γαλουχήθηκε με τα ιδανικά της ΧΑΝΘ αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής του ιστορικού συλλόγου όμως τελικά δελτίο υπέγραψε με την ομάδα του Ηρακλή στην οποία έπαιξε από το 1964 ως το 1977. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ΑΕΚ στην οποία αγωνίσθηκε ως το 1980 και στην συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες με τον Απόλλων Πατρών και τον Παπάγου. Ως προπονητής έχει εργαστεί στην Δάφνη, στην ΑΕΚ, στον Πρωτέα, στο Παγκράτι, στον Αμύντα, τον Πανιώνιο, το Μαρούσι και τον Ολυμπιακό. Επίσης έχει εργαστεί επί σειρά ετών στις Εθνικές ομάδες Γυναικών, Ελπίδων αλλά και Ανδρών, Σήμερα είναι συνταξιούχος καθηγητής των ΤΕΦΑΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια