Διαφορά 86 πόντων (2-88) για τις κορασίδες του ΠΑΟΚ-Δεν έβαλε καλάθι η ΜΕΝΤ σε όλο το παιχνίδι-Τούρτα για τα γενέθλια της Διαμαντίδου

Με το 2-88 επικράτησαν στη ΜΕΝΤ οι κορασίδες του ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο βολές σε όλο το παιχνίδι.





Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τη Ράτζα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα Παπαδοπούλου και Κοντογεώργου. Οι περισσότερες από τις παίκτριες που ήταν στη σύνθεσή του είναι παγκορασίδες, αλλά η διαφορά δυναμικότητας και πάλι ήταν τεράστια. 
Μετά τη λήξη του αγώνα οι παίκτριες του ΠΑΟΚ γιόρτασαν στα αποδυτήρια τα γενέθλια της Κωνσταντίνας Διαμαντίδου και της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με τούρτα έκπληξη.
Δεκάλεπτα: 1-23, 1-56, 1-76, 2-88
Διαιτητές: Λόλι-Καπνοπούλου Σ.
ΜΕΝΤ (Καμπίτση-Καζακλής): Κατσαρού, Μπαξεβάνου 1, Λέφα, Σαράντη, Τρυφωνίδου, Θαλασσινού 1.
ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Χρυσοστομίδου 16, Σιακαβάρα 2, Βουλώνη 8, Παπαδοπούλου 2, Λαγκαδιώτου 13 (2), Ζέρβα 20, Χαλκιά 8, Διαμαντίδου 14, Τσιρανίδου 4, Κοντογεώργου 1.



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης iatridhs nikos είπε…
φτανει εκει στη ΜΕΝΤ να ξεφτυλίζετε τα κοριτσάκια

Δεν υπάρχει ένας νοήμων να αποσύρει την ομάδα
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μήπως θα έπρεπε η ΕΚΑΣΘ να ξαναεξετάσει τον τρόπο οργάνωσης του πρωταθλήματος; Ποιός κερδίζει από τέτοιου είδους αγώνες; ΚΑΝΕΝΑΣ. και το μπάσκετ σίγουρα θα χάσει κάποιο παιδάκι που θα απογοητευτεί και θα ασχοληθεί με κάτι άλλο (ρωτήστε τα κοριτσάκια που χάσανε). Ή έστω αν πρέπει να γίνονται "γιατί ο κανονισμός έτσι λέει ώστε να μην μηδενιστεί η μεγάλη ομάδα" (μεγαλύτερη βλακεί δεν υπάρχει), δεν μιλάνε οι σύλογοι μεταξύ τους ώστε οι ομάδες να είναι ανάλογης δυναμικότητας και να κερδίσουν τα παιδιά (για τα οποία και γίνεται όλο αυτό). Βαρεθήκαμε...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μήπως θα πρέπει η ΕΚΑΣΘ να ξαναεξετάσει τους κανονισμούς και να μην ξαναδούμε τέτοιο ... αγώνα. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κερδίζει από τέτοιους αγώνες. ΟΛΟΙ χάνουν. Και οι κόποι τον μικρών ομάδων να συγκεντρώσουν παιδάκια και να δημιουργήσουν υποδομές (ο λόγος και καλά που είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν σε τέτοιες γελοιότητες) ποτέ δεν θα μπορέσουν να αποδώσουν. Άντε να μεταπείσεις τα παιδάκια (ή και τους γονείς τους) να συνεχίσουν να παίζουν μπάσκετ μετά από τέτοιο απτέλεσμα... Τουλάχιστον οι σύλλογοι δεν μπορούν να συνεννοηθούν να κατεβάζουν ανάλογης δυναμικότητας ομάδες (μιά και οι κεφαλές είναι ή κουφές ή τυφλές)