Τίμησαν τη μνήμη του Κώστα Τσιράγγελου στη Χαλκηδόνα-Πρωτιά στο τουρνουά για τον ΠΣ Ευκαρπίας-Οι συνθέσεις των ομάδων που συμμετείχαν-Βραβεύτηκε και ο Γιώργος Μπαλογιάννης-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά «Κώστας Τσιράγγελος» που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΓΑΣ Χαλκηδόνας. Το τουρνουά διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκηδόνας και οι ομάδες που συμμετείχαν εκτός από την διοργανώτρια ήταν ο Αστέρας Σίνδου, το Δ.Α.Σ.Ω καθώς και ο ΠΣ Ευκαρπίας.





Την πρώτη μέρα πέρασαν στον μεγάλο τελικό ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας και ο ΠΣ Ευκαρπίας καθώς νίκησαν Αστέρα Σίνδου και Δ.Α.Σ.Ω αντίστοιχα.

Στο μικρό τελικό της δεύτερης μέρας του τουρνουά ο Αστέρας Σίνδου κέρδισε το Δ.Α.Σ.Ω και κατέλαβε την τρίτη θέση, ενώ η ομάδα του Ωραιοκάστρου τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Στο μεγάλο τελικό η διοργανώτρια ΓΑΣ Χαλκηδόνας αντιμετώπισε τον ΠΣ Ευκαρπίας σε ένα δυνατό και ωραίο παιχνίδι μπροστά σε πλήθος θεατών με την ομάδα των φιλοξενούμενων να επικρατεί

Στο κλειστό γυμναστήριο της Χαλκηδόνας ο κόσμος τίμησε με την παρουσία το πρώτο τουρνουά που διοργανώθηκε εις μνήμην του Κώστα Τσιράγγελου.

Στο ξεκίνημα του μεγάλου τελικού ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Χαλκηδόνας Γιάννης Τσαλώνης τίμησε και τις τρεις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, ενώ τιμητική πλακέτα παρέδωσε και στην σύζυγο, του πολύ καλού φίλου και συνεργάτη Κώστα Τσιράγγελου.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέδωσαν ο γιος του Τσιράγγελου Κώστα, Μηνάς στην ΠΣ Ευκαρπίας, η κόρη του Εύη Τσιραγγέλου στο Δ.Α.Σ.Ω. και ο τιμ μάνατζερ του ΓΑΣ Χαλκηδόνας Τσαλώνης Κορνήλιος στον Αστέρα Σίνδου.

Επίσης ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Τσαλώνης τίμησε τον Γιώργο Μπαλογιάννη, διεθνή και καταξιωμένο αθλητή, όπου έχει προσφέρει τα μέγιστα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και τον ευχήθηκε καλή επιτυχία στο καινούργιο του ξεκίνημα ως προπονητή.

Τα αποτελέσματα του 1ου Τουρνουά «Τσιράγγελος Κώστας» είναι τα εξής:

1η ημέρα

ΠΣ Ευκαρπίας-Δ.Α.Σ.Ω 89-49
ΓΑΣ Χαλκηδόνας-Αστέρας Σίνδου 71-25

2η  ημέρα

Δ.Α.Σ.Ω.-Αστέρας Σίνδου 43-60
ΓΑΣ Χαλκηδόνας -ΠΣ Ευκαρπία 55-62

Οι συνθέσεις που αγωνίστηκαν οι τέσσερις ομάδες:

Δ.Α.Σ.Ω. (Ροδάς-Οξούζης): Μπάγκι, Κακαλής, Σεμερτζίδης, Γιαννούσης, Μυσιρλόγλου, Κωσόπουλος, Μπακιρτζίδης, Τασόπουλος, Σκουφετζής Μ., Σκουφετζής Α., Παρπόρης, Στάθης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ (Δρακουλίδης-Μπαλογιάννης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Καραδήμος, Τέντσος Θ., Συντρίδης, Σαλαπασίδης, Βαΐράμης, Ευαγγελίδης, Τσακίρης, Ρωμαΐδης, Ιωαννίδης.
  
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ (Καραγιαννίδης-Τσαλώνης Κ.): Αλεξιάδης, Τέντσος  Α., Μαραπίδης, Φιλιππίδης, Πέγιος, Μπατάκας, Μακαλέκας, Μάντσος, Μούμογλου, Παπουλίδης, Τσαλώνης Α.


Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καραγιαννίδης-Μπουγιουκλή): Χατζημιχαιλίδης Δ., Τσινόπουλος, Γιόρτσος, Χατζηβασιλιάδης, Γιόρτσος Χ., Χατζημιχαιλίδης Ν., Παπαευαγγέλου, Μανδάνης, Παρασκευάς, Γκόφας, Σουτζόπουλος, Κύρμος.





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια