Με το δεξί ξεκίνησε ο Αριστοτέλης Θεσσαλονίκης στη Γ1 Ανδρών-Τι δήλωσε ο αρχηγός των νικητών

Με buzzer beater του Ντέρου πήρε τη νίκη ο Αριστοτέλης Θεσσαλονίκης απέναντι στο μαχητικό Φιλαθλητικό Λαγκαδά με 61-59.







Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 59-51, 1΄48΄΄ πριν το τέλος αλλά με ένα σερί 8-0 και 2 βολές στα 4,8΄΄ από τη λήξη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε  59-59. Στην τελευταία επίθεση, τα σκριν δούλεψαν άψογα, ο Ντέρος πήρε την μπάλα και με drive πέτυχε το νικητήριο καλάθι.
Διαιτητές: Στούμπος-Κατούδης
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Φουρλίγκας): Ντέρος 11(1), Καραβάς 6(2), Καμήτσιος 2, Χασιώτης 11(1), Ανδρεάδης 13(1), Πετράκης 1, Μηράζης, Καρυώτης 11(1), Σιάχος 4, Ντόντης 2.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αμοιρίδης): Χρηστίδης 8(2), Καραποστολάκης, Πεφτίτσης 15(3), Νοίκος, Παπαχαρίτου 6(1), Παλέντζας 5(1), Κώστας, Χρηστίδης, Ευγενειάδης 14, Καραποστολάκης 11(1), Κεπαπτσόγλου.


Μετά το τέλος του αγώνα ο Αρχηγός του Αριστοτέλη, Βασίλης Καρυώτης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόουτς για τη πρώτη νίκη στην κατηγορία. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα μιας και η ομάδα προσπαθεί να βρει το ρυθμό της. Περιμένουμε να μπουν στην ομάδα και οι τελευταίες προσθήκες, συμπεριλαμβανομένου ενός έμπειρου γκαρντ με προπονητική εμπειρία σε ομάδα της Β' ΕΚΑΣΘ με… ερυθρόλευκη αμφίεση, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι για τη συνέχεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια