Το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο του ΑΣ Πανόραμα

Ο ΑΣ Πανόραμα ανακοίνωσε τα βιογραφικά όλων των προπονητών του που είναι τα εξής:










Στράτος Καραμανώλης (Coach:Αντρικού-Εφηβικού)


Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο μπάσκετ. Έχει άδεια προπονητή μπάσκετ Α' κατηγορίας και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Από το 2011 μέχρι το 2014 υπήρξε βοηθός προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΜΑΣ Μαντουλίδης που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική Κατηγορία. Ήταν βοηθός προπονητής στην εφηβική ομάδα του ΜΑΣ Μαντουλίδης από το 2010 μέχρι το 2013.

Το 2012 η ομάδα κατέλαβε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Καβάλα. Την περίοδο 2013-2014 υπήρξε ο πρώτος προπονητής της ομάδας των εφήβων. Είναι προπονητής στην ακαδημία μπάσκετ των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη από το 2006 μέχρι και σήμερα. Ξεκίνησε το 2006 από το All Star Basketball Camp  Μαντουλίδης με το οποίο συνεχίζει να συνεργάζεται κάθε καλοκαίρι.

Σαν αθλητής ξεκίνησε την πορεία του  το 1982 από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης και ήταν βασικό μέλος της ομάδας των εφήβων που κατέκτησε την πρώτη πανελλήνια θέση (1989). Σαν έφηβος ακόμα συμμετείχε με την ανδρική ομάδα του Άρη στον νικηφόρο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος εναντίον της ΑΕΚ to 1988 στο ΣΕΦ. Συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι το 2001 σε ομάδες Β' και Γ' εθνικής κατηγορίας (Ήφαιστος, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Μακαμπή).

Msc Σάκης Κούρτης (Coach Προπαιδικού 2000, Juniors, γυμναστής και assistant coach στις αναπτυξιακές ηλικίες)


 Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα καλαθοσφαίριση. Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης στην Άθληση και Ποιότητα ζωής. Προπονητής ακαδημίων σε Κάσσανδρο Αγίου Παύλου (2003 - 2004) και Ναύαρχο Βότση (2004 - 2005). Βοηθός προπονητή στη Γ΄ εθνική και προπονητής ακαδημιών στον ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος (2005 - 2007), παιδικού, προπαιδικού και ακαδημιών στη ΧΑΝΘ (2007 - 2008), προπαιδικού, προμίνι και ακαδημιών στον ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος (2008 -  2012).

Προπονητής καλαθοσφαίρισης της ομάδας των φοιτητών σε American College of ThessalonikiACT (2008 - 2014). Προπονητής καλαθοσφαίρισης δημοτικού σχολείου ελληνογαλλικού κολλεγίου Δελασάλ (2010 – 2014). Προπονητής ακαδημιών  σε ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ και γυμναστής της αντρικής ομάδος στη Γ΄ εθνική (2013 – 2014). Προπονητής παιδικού και ακαδημιών στον ΑΣ Πανόραμα (2013 – 2014). Προπονητής καλαθοσφαίρισης σε camp (A1 Basketball Camp) και κατασκηνώσεις (Καλύβας).

Σοφία Καμπίτση (Coach: Μίνι-Προμίνι-Bambini)


Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής με ειδικότητα καλαθοσφαίριση. Υπήρξε προπονήτρια των ακαδημιών ΓΑΣ Κομοτηνής στα τμήματα υποδομής, ενώ από το 2009-2013 ήταν προπονήτρια στον Α.Σ.Άρη, βοηθός στο γυναικείο, στις νεάνιδες και κορασίδες με συμμετοχή στα Πανελλήνια αλλά και στα τμήματα υποδομής. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη ατομικών προπονήσεων Γυναικών και Νεανίδων του Α.Σ.Άρη.

Είναι προπονήτρια στα τμήματα υποδομής της Μ.ΕΝ.Τ. ενώ κλείνει ένα έτος συνεργασίας με τον Α.Σ.Πανόραμα στις αναπτυξιακές ηλικίες Υπήρξε αθλήτρια της Μ.ΕΝ.Τ με κατάκτηση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων, Α.Σ.Άρη, ΓΑΣ Κομοτηνής, Μαχητές Πεύκων, και Ε.Ο.Σ.

Ως μαθήτρια του Αριστοτελείου Κολλεγίου κατέκτησε δύο σχολικά Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ενώ εργάστηκε σε camp basketball (Μ.ΕΝ.Τ., Ε.ΚΑ.Σ.Θ. ,Youth Stars Κύπρου)

Dr Λαζαρίδης Σάββας (Γυμναστής)


Κάτοχος Διδακτορικού και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Προπονητική Τ.Ε.Φ.Α.Α..(Α.Π.Θ.) Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. ,Α.Π.Θ. με ειδικότητα στο Κλασικό Αθλητισμό και δευτερεύουσα ειδικότητα στη Μυϊκή Ενδυνάμωση(κλειστό χώρο, βάρη)
Υπότροφος  από την Επιτροπή Ερευνών Α.Π.Θ. για μεταδιδακτορική έρευνα
1ος  Πανελληνιονίκης Στίβου( 4x100 μέτρα) το 2004
Στην επιτροπή  των αθλητικών εξετάσεων από το 2007
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Ενόπλων Δυνάμεων στη ΣΣΑΣ και στη ΣΥΔ

Msc Ριτζαλέου Μαγδαληνή (Coach:Παιδικού-Προπαιδικού (2001)-Ταυράκια- Υπεύθυνη ακαδημιών)
                                                               

Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου και Πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ με κύρια ειδικότητα καλαθοσφαίριση (δευτερεύουσα ειδικότητα: παραδοσιακοί χοροί) και πλούσιο επιστημονικό έργο και δημοσιεύσεις  στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Μέχρι και τώρα είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής-Προπονήτρια Ενόπλων Δυνάμεων, στη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ) της Πολεμικής Αεροπορίας και Προπονήτρια-υπεύθυνη ακαδημιών του Α.Σ.Πανόραμα ( το 2010 κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και την άνοδο της αντρικής ομάδας του Α.Σ.Πανόραμα στη Β΄Ε.ΚΑ.Σ.Θ.).

Η εκπόνηση της διατριβής και της διπλωματικής της εργασίας αφορά τη ριπτική ικανότητα σε αγόρια και κορίτσια 7-18 ετών, ενώ έχει προϋπηρεσία στην Επιτροπή Ερευνών του Α.Π.Θ. «στην αξιολόγηση ετήσιου σχεδιασμού προπόνησης ερασιτεχνικής ομάδας».

Εργάστηκε ως προπονήτρια και υπεύθυνη ακαδημιών στον Α.Μ.Σ. Πανοράματος, μέχρι και την άνοδο της αντρικής ομάδας στην Α1 (Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ) (2002-2008), ενώ υπήρξε και Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Κέντρο Μέριμνας Παιδιού.

Έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονήτριας από το 2006, ενώ είναι κάτοχος κάρτας προπονήτριας καλαθοσφαίρισης Α΄ κατηγορίας.

Υπήρξε αθλήτρια του Α.Σ.Άρη, Α.Σ.ΠΑΟΚ, ΑΜ.Σ.Πανοράματος, Α.Σ.Ηφαίστου, Θερμαϊκού Θέρμης, της Αν. Νέου Ρυσίου, Ε.Ο.Σ. Μεγ.Αλεξάνδρου Καλοχωρίου, Ν. Βότση και Μ.Ε.Ν.Τ .

Συνεργάστηκε σε basketball camps της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., S.B.C., Αίας Ευόσμου, Iraklis Vasiliadis camp, PAOK camp, Bane Basketball Camp, Northbasket Player Development, Youth Stars(Κύπρος)

Επιτελείο

Ιατρός-Παθολόγος: Κελεπούρης Χαράλαμπος
Ιατρός-Ορθοπαιδικός: Τσάγιας Ιωάννης
Διατροφολόγος: Κική Γούτα
Φυσιοθεραπευτήριο: Corpus Therapy


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια