Χρηστίδης: «Ο τίτλος του MVP ανήκει σε όλη την ομάδα του Μαντουλίδη»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, Βασίλης Χρηστίδης, μίλησε στο www.superbasket.gr για την κατάκτηση του τίτλου από πλευράς Μαντουλίδη, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του διάκριση (MVP της τελικής φάσης), τονίζοντας πως αυτή ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς.







Τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη έχουν μεγάλη παράδοση στις μικρές κατηγορίες και για μία ακόμα τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων έδειξαν πως αποτελούν μία από τις δυνάμεις της εν λόγω κατηγορίας. Ο λόγος είναι πως το συγκρότημα του Κώστα Μπελούλη έφτασε αήττητο στην κατάκτηση του τίτλου, κάνοντας το 5Χ5 στην τελική φάση, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία.

Ο παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο 16χρονος φόργουορντ/σέντερ των πρωταθλητών ήταν το «βαρύ πυροβολικό» που είχε στα χέρια του ο Κώστας Μπελούλης και κατάφερε να οδηγήσει εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην επιτυχία. Οι εμφανίσεις του ήταν σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο που τον ανέδειξαν πρώτο σκόρερ με 136 πόντους, αλλά και MVP της τελικής φάσης.

Ο ίδιος, που, παρά την επιτυχία, παραμένει προσγειωμένος αναφέρθηκε στην τελική φάση, την συνεργασία του με τον coach Μπελούλη, στους ανθρώπους που αφιερώνει τις επιτυχίες του, αλλά και στο κίνητρο που δίνει στον ίδιο ο τίτλος του MVP, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στις φήμες των τελευταίων ωρών που θέλουν τον Ολυμπιακό να τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Ο λόγος, όμως, στον ίδιο…

Αρχικά, θα ήθελα ένα σχόλιο για την τελική φάση.

«Ήταν μια δύσκολη σειρά και πολύ απαιτητική. Ήταν 5 αγώνες στην σειρά που κάθε αντίπαλος είχε ξεχωριστή δυναμικότητα. Τα καταφέραμε, όμως και είμαστε χαρούμενοι γι’αυτό».

Τι σημαίνει για σένα η διάκριση του MVP;

«Οι ατομικοί κόποι δικαιώθηκαν. Ο τίτλος είναι όλης της ομάδας γιατί δείχνει πως οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύτηκαν και αυτό ήταν μια ανταμοιβή για όλη τη χρονιά».

Την συνεργασία σου με τον coach Μπελούλη πώς θα την χαρακτήριζες;

«Άριστη από όλες τις πλευρές. Και από θέμα ομάδας, διαχείρισης του υλικού, αλλά και από θέμα ατομικής βελτίωσης και των στοιχείων που μπορώ να προσθέσω και να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Δεν έχω παράπονο από τον κόουτς».

Πού θα ήθελες να αφιερώσεις το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και το βραβείο του MVP;

«Το ομαδικό τρόπαιο θέλω να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα που δουλέψαμε όλη τη χρονιά καθώς είχαμε σκοπό την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης, όσο και του Πανελληνίου. Για τον προσωπικό στην οικογένειά μου και όσους με στήριξαν όλη την χρονιά εντός και εκτός γηπέδου».

Το γεγονός πως αναδείχθηκες MVP είναι κίνητρο για σένα ώστε να δουλέψεις περισσότερο;

»Μια τέτοια διάκριση είναι κίνητρο για περισσότερη δουλειά και προπόνηση και για να αποδείξεις πως αυτό το άξιζες. Πρέπει να βάλεις το κεφάλι κάτω και να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά».

Τέλος, σχετικά με τις φήμες που αναπτύχθηκαν περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού τι έχεις να πεις;


«Όσον αφορά τις φήμες δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Ότι αποφασίσει η ομάδα και ότι θεωρήσει εκείνη σωστό. Δεν έχω προσωπική άποψη, ό,τι έχω διαβάσει από τα σάιτ».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια, είσαι παιχτάρα NBA συνέχισε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι, είσαι παιχτάρα!