Σικαλίδου: «Ταχύτητα, ομαδικότητα και συνεργασία έφεραν το Πανελλήνιο κορασίδων στον Αρη»

Η Ελένη Σικαλίδου αγωνίζεται τα τελευταία οχτώ χρόνια με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, έχοντας κατακτήσει προ ολίγων ημερών τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας με τις κορασίδες.








Η 15χρονη αθλήτρια μίλησε στο www.pressaris.gr  για τη συνταγή της επιτυχίας, τις δικές της φιλοδοξίες, αλλά και τις δύσκολες μέρες που περνάει ο σύλλογος.

«Η ταχύτητα, η ομαδικότητα και η συνεργασία θεωρώ πως ήταν τα συστατικά στοιχεία της φετινής μας επιτυχίας. Συνεργαστήκαμε όλες μαζί και μπορώ να πω πως η πρωτιά ήταν κάτι που περιμέναμε από πέρυσι, όταν και βγήκαμε τέταρτες», τόνισε αρχικά η νεαρή αθλήτρια του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, για να σταθεί στον προπονητή της, Τάσο Τζιότζιο:

«Η συμβολή του είναι πολύ σημαντική. Τον αγαπάμε πάρα πολύ, τον έχουμε σαν πατέρα μας και αναμφισβήτητα χρωστάμε σε εκείνο τον τίτλο και του τον αφιερώνουμε!».
Επίσης, αναφορικά με τις προσωπικές της προσδοκίες είχε να πει: «Σίγουρα, πρωταρχικός μου στόχος είναι να παίξω στη γυναικεία ομάδα του Άρη. Αλλά φυσικά, όπως και κάθε αθλήτρια, στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει και η Εθνική!».


Τέλος, η Ελένη Σικαλίδου δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα για τη δύσκολη περίοδο, που περνάει ο σύλλογο: «Αν και ο σύλλογος έχει φτάσει στο χείλος της καταστροφής, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να τον δούμε να ορθοποδήσει!».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια