Κεσαπίδης: «Ο Μποχωρίδης είναι δουλευταράς και θα πετύχει»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναμένεται από σήμερα να ανήκει και τυπικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τις σχετικές ανακοινώσεις να ετοιμάζονται αφού ολοκληρωθεί το θέμα με την καταβολή των χρημάτων στον Άρη...







Τι θα πρέπει να περιμένουν οι πράσινοι από τον νεαρό άσο; Ο άνθρωπος ο οποίος ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά τον Μποχωρίδη, ο Ανδρέας Κεσαπίδης, που τώρα προπονεί τον Εσπερο Πατρών στην Γ΄ Εθνική μίλησε στην Sportday για τον 20χρονο άσο.

«Πραγματικά νιώθω πολύ ευτυχισμένος που ο Λευτέρης θα ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού», ήταν τα πρώτα λόγια του Κεσαπίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Άρη ενώ είχε τον 20χρονο διεθνή γκαρντ με την Εθνική Νέων από το 2003 στα προμίνι των «κιτρίνων» μέχρι και την αγωνιστική σεζόν 2012-2013.

«Ηταν κάτι που το περίμενα καθώς η εξέλιξή του ήταν τέτοια που κάποια στιγμή θα έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς ολοένα και βελτιωνόταν. Είναι ένα σύγχρονο γκαρντ που μπορεί να παίξει στη θέση του “άσου” και αυτή του σούτινγκ γκαρντ. Είναι πολύ καλός σουτέρ, αριστερόχειρας και μπορεί να χρησιμοποιήσει και το δεξί χέρι φυσικά για να διαχειριστεί την μπάλα, αλλά και να δημιουργήσει φάσεις για την ομάδα του, ενώ είναι εξαιρετικός στο να ποστάρει», τόνισε και συνέχισε:

«Ήταν ο αρχηγός μας στην εφηβική ομάδα του Αρη και είχε βοηθήσει ώστε να κατακτήσουμε δύο συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα. Αναμφίβολα στον Παναθηναϊκό θα βελτιωθεί αρκετά σε όλους τους τομείς, γιατί είναι ένα παιδί που κάθεται πολλές ώρες στο γήπεδο. Ο Λευτέρης είναι δουλευταράς και θα πετύχει», κατέληξε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια