«Μπασκετοδιακοπές» από την Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας

Η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την υλοποίηση του προγράμματος «Μπασκετοδιακοπές 2014» που θα πραγματοποιηθεί στις άρτιες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης  Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής από 18-24 Αυγούστου.








Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις μπάσκετ και φυσικής κατάστασης με τους προπονητές του Άθλου στα πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα της κατασκήνωσης, εσωτερικά τουρνουά, διαγωνιστικά παιχνίδια αλλά και τη συμμετοχή των παιδιών σε όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης που είναι πάρα πολλές: θάλασσα, πισίνα, γήπεδα ποδοσφαίρου, τέννις, πινγκ-πονγκ, βόλεϊ, διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες ( θέατρο, βραδιές τραγουδιού, παντομίμας κ.λ.π.).

Οι παροχές του προγράμματος είναι οι εξής:

•πλήρης διατροφή με 4 γεύματα ημερησίως
•έμπειρους ομαδάρχες που θα είναι μέρα και νύχτα μαζί με τα παιδιά
•γιατρό και νοσοκόμα επί 24 ώρου βάσης
•ναυαγοσώστες και προπονητές που θα ακολουθούν τα παιδιά στη θάλασσα και την πισίνα.

Την εποπτεία του προγράμματος θα έχει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Βασίλης Αγγέλης  μαζί με τον έμπειρο προπονητή του Άθλου και επί 20 χρόνια υπεύθυνου κατασκηνωτικού προγράμματος  Γ. Γεράση. Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Άθλου μπορούν να συμμετέχουν παιδιά που ανήκουν ή δεν ανήκουν στο δυναμικό της Ακαδημίας.


Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Αγγέλη στο τηλέφωνο: 6974-066505

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια