Στο Μέτσοβο για προετοιμασία η Εθνική Κορασίδων-Σόφτσης: «Δύσκολη η επιλογή παικτριών»

Η Εθνική Ομάδα των Κορασίδων αναχώρησε σήμερα  το πρωί για το Μέτσοβο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκινάει από αύριο με διπλές καθημερινές προπονήσεις την προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία (Ντέμπρετσεν 31/7-10/8).








Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θάνος Σόφτσης, δήλωσε: «Η επιλογή παικτριών για την μικρότερη Εθνική (Κορασίδων) είναι πάντα δύσκολη. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη ατομική αξιολόγηση. Απλά έχουμε μια γενική εικόνα» και συμπλήρωσε: «Αυτό το διάστημα και ιδίως στο Μέτσοβο θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και θα δούμε ποιες αθλήτριες είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερη κατάσταση».

Ο Θάνος Σόφτσης πήρε στο Μέτσοβο για προετοιμασία τις Κολλάτου (Πρωτέας Βούλας), Τσινέκε , Παπαρδέλα (Άρης), Τσιχλάκη, Τζουγκράκη (ΟΑ Χανίων), Δανδουλάκη (Ηρόδοτος), Γεροστεργίου (Ηρακλής), Τσουκαλά (Άμιλλα Τρίπολης) , Διαμαντίδου (Εκπ. Μαντουλίδη), Δημητριάδου (Λασσάνης Κοζάνης) , Αναστασοπούλου (ΑΟ Αρατος Κιάτου), Βιντζηλαίου Α. (Γαλάτσι), Κοντογιώργου (ΑΕΝ Κηφισιάς), Μυλωνάκη (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Αλεξίου (ΠΑΟΚ) .

Η Εθνική Ομάδα των Κορασίδων είναι προγραμματισμένο να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με την Τουρκία στη Θεσσαλονίκη (8, 9 και 10/7).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια